ACA LUKASSKANDAL – Popularni pevač, Aca Lukas se u nedelju konačno video sa ćerkom.

Pevač je posle nedelju dana uspeo da se vidi sa ćerkom Viktorijom, a do susreta je došlo nedelju 10. septembra, nakon što je upaljen Viktorijin telefon koji je, kako je Aca ranije rekao, danima bio nedostupan.

– Aca je konstantno zvao Viktoriju, svaki dan, u nadi da će biti dostupna. Juče, kada je zvao, konačno je zazvonio telefon. Aca se video sa ćerkicom poslepodne, rekao je nepoznati izvor, prenosi Kurir.

Aca Lukas je prijavio Sonju zbog zapuštanja i zlostavljanja Viktorije, kao i kršenja porodičnih obaveza.

Advokat Miljkana Karličića je na pitanje da li su preduzete neke radnje povodom podnetih krivičnih prijava, dao je sledeću izjavu:

ACA LUKAS– Očekujemo da Treće osnovno javno tužilaštvo postupi po krivičnim prijavama, s obzirom da su iste prihvaćene. U fazi su razmatranja, postupanja, i očekujemo da policija u interesu deteta uzme izjavu od prijavljene, s obzirom da je reč o dva ozbiljna krivična dela.

The post Aca Lukas se konačno video sa ćerkicom Viktorijom! Sonja “popustila” posle krivične prijave? appeared first on SKANDAL VESTI O POZNATIM LIČNOSTIMA, SKANDAL NOVINE, NOVINE SKANDAL, SKANDAL MAGAZIN, SCANDAL NOVINE NAJNOVIJI.

Kompletan tekst …