“Dame, smorila vas korona? Zgodan, nežan i diskretan žigolo na usluzi. Prvi tretman gratis, dolazim na adresu.” Tako glasi tekst ličnog oglasa koji se prvo našao na kori drveta u jednom novosadskom parku, a potom proširio društvenim mrežama.

U grupi koja okuplja većinom Novosađane, pokupio je mnoge simpatije. Neki su komentarisali kreativnost, neki ponudu, neki drugi nudili mušku decu za mali novac, uz obavezan povraćaj, u slučaju da omanu…

Neki su bili sumnjičavi zbog gratis tretmana, neki drugi su se prepoznavali, pa smo na tragu sveg mozganja, poželeli da razotkrijemo “misterioznog dobročinitelja” u teška vremena.

Navalite 😀 Uđite i našu grupu NOVOSAĐANKE I NOVOSAĐANI https://www.facebook.com/groups/2052862458091633/?ref=share

Gepostet von Novosađanke i novosađani – volim Novi Sad am Donnerstag, 8. Oktober 2020

Ko je on? Da li zna da zna da mu je broj na usluzi javnosti? Da nije ona? Da se neko ne šali, da se ne sveti? Da se sam nepotpisani ne nudi ozbiljno? Šta je u ponudi i konačno – zašto gratis? Pitanja su koja će ostati bez odgovora.

Pozivom cifara na papiru automat kaže: “Izabrali ste nepostojeći broj”, piše portal Espreso.

Da li je neko zbog neslane šale bio primoran da se odrekne broja ili se neko šalio kada je smišljao broj za žigola, ostaće tajna. Da li ste razočarani?

Novosadski žigolo: Priglup, prost i bez manira, al’ zato skup!

The post Ako vas je smorila korona, žigolo iz Novog Sada prvi tretman nudi gratis appeared first on Luftika.

Original Article