‘Od početka sam vjerovala i u pjesmu i timski rad. Publika nas je prepoznala, ne samo hrvatska nego i strana’, kazala je Albina

Albina Grčić, pobjednica ovogodišnje Dore, predstavljat će nas u na Eurosongu u Rotterdamu s pjesmom “Tick-Tock”. Iako se svi slažu da je to veliki uspjeh za 21-godišnjakinju, Albina skromno tvrdi da sebe ne smatra zvijezdom.

“Ja samo moram reći da je meni veća trema biti u vašoj emisiji nego prije nastupa na pozornici. Vjerujem da je ovo veliki uspjeh, i za mene, moj tim, ali i Hrvatsku. Bili su nekakvi čudni pogledi u autobusu, nije nitko pristupio i pitao…”, rekla je Albina za RTL.

DAMIR KEDŽO KOMENTIRAO DORU I CIJELU TU DRAMU: Otkrio je što misli o Albini, ssvrnuo se i na reakciju Nine Kraljić

“Od početka sam vjerovala i u pjesmu i timski rad. Publika nas je prepoznala, ne samo hrvatska nego i strana”, rekla je.

Dodala je da je njezina obitelj presretna. “Mama je samo danas rekla: Nemoj da ti bude preveliki stres, nemoj otići na kvasinu. Mama, evo obećavam, neću”, kazala je Albina.

Osvrnula se i na pripreme za nastup.

NINA KRALJIĆ DANIMA SE ŽALI DA GLEDATELJI ZA NJU NISU MOGLI GLASATI: Evo što kaže operater

“Mi ćemo ići na priču da bude minimalno, a da bude efektno. Poradit ćemo malo na koreografiji. Ipak se radi o većoj pozornici i većim standarima i očekivanjima. Ovo je sve sada iznad mojih očekivanja, veselim se ovoj mogućnosti iskustva. To mi je već veliki dobitak. Nadam se što boljem plasmanu, ali i ovo je veliki uspjeh. Hvala svima na podršci. To mi puno znači”, rekla je mlada pjevačica.

Original Article