AKTUELNO

Domaći

Aleksandra Mladenović danas ima stan i auto, a u Beograd je došla BEZ PREBIJENE PARE: Bilo mi je teško, živela sam na HLEBU I AJVARU (FOTO)

Izvor: Hit Informer, Foto: TVPink Printscreen ||

Težak je bio put do zvezda.

Aleksandra Mladenović danas se može pohvaliti albumom prvencem, automobilom i stanom u Beogradu, međutim njen put do zvezda bio je posut trnjem. U Beograd, gde je uspela da izgradi karijeru, došla je bez dinara.

– Bilo mi je baš teško. Na svako snimanje sam dolazila autobusom, jedva sam uspevala da uštedim za kartu. Sećam se, kada sam iznajmila stan u Beogradu, imala sam kod sebe 400 evra. Brzo sam ostala para i samo sam čekala vikend da idem negde da radim i pevam – kaže folkerka, koja je često bila na rubu egzistencije.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

– Živela sam na hlebu i ajvaru koji mi je mama slala sa sela. Samo sam razmišljala o tome da počnem da radim jer je trebalo platiti frizera, šminkera, haljinu, a ja sam bila bez dinara.

Autor: Pink.rs

Domaći

POČECI SU BILI TEŠKI! Indira Levak: U Zagreb sam došla sa jednim koferom i ŽIVOTARILA! (VIDEO)

Showbiz

Spasili je iz PAKLA PROSTITUCIJE: Uskoro u seriji 'Ljubav i novac' GLUMICA koja je bila u centru SKANDALA! (FOTO)

Showbiz

MAJKA JOJ JE UBILA OCA, bila je na rubu egzistencije i borila se sa velikim zdravstvenim problemima:Život ove slavne glumice je prava holivudska drama

Showbiz

POKUŠALA JE DA IZVRŠI SAMOUBISTVO, ŽIVELA JE NA RUBU EGZISTENCIJE! Poznatu glumicu život nije mazio, evo šta je sve morala da uradi da bi uspela u Hol

Showbiz

A NASLEDILA JE MILIONE! Ćerka legendarnog pevača OSTALA BEZ PREBIJENE PARE, a za sve KRIVI NJEGA!

Domaći

PONOVO IMA RAZLOG ZA SREĆU! Tomović je prvi Božić proveo bez oca, a zbog NJEGA je dobio osmeh na licu! (FOTO)

'Original Article