Pevačica i članica žirija Zvezde Granda Ana Bekuta odrasla je u Priboju, pa se ponovo vratila u svoje mesto i otkrila detalje koje niko o njoj nije znao.

„U toj kući sam rođena, imam dve mlađe sestre Dobrilu i Milinu, tata Branko je umro pre 22 godine, umro je mlad. Svoj talenat sam nasledila od njega, mama je skrivala taj svoj talenat. Detinjstvo nije bilo siromašno, ali nije ni preticalo, imali smo koliko nam treba“, rekla je Ana i dodala:

View this post on Instagram

💙 @karleusastar #bday #bdayparty🎉 #anabekuta #svesamsteklasama

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1) on

„Moji imaju zemlju, pa su bili poljoprivrednici, u hrani nismo oskudevali. Morali smo da pomažemo, jer je majka radila, pa smo je menjali. Nas tri sestre smo funkcionisale kao jedna dobra domaćica. Jedna sestra živi u Beogradu, a druga u Čačku. Kako smo starije, shvatamo da nam je detinjstvo bilo divno i koristile smo svaki momenat u igri. Tata nam je leti pravio jedan šator, tu smo živele kako grane Sunce, pa dok ne krenemo u školu.“

Pevačica kaže da je sigurna da su njeni roditelji bili ponosni na nju.

View this post on Instagram

#anabekuta #svesamsteklasama #zvezdegranda

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1) on

„Znam da su moji ponosni, tata mi je to govorio dok je bio živ. Nadam se da sam ispunila njegove želje, koliko je bilo u mojoj moći, trudila sam se da im priuštim sve što su želeli“, kazala je Bekuta u „Premijera – Vikend Specijal“ , a prenosi Kurir. Bekuta je dodala i da je školu obožavala:

„Školu sam obožavala, bila sam odličan đak. Bila sam pod uticajem učiteljice i nastavnice, oslikavale su sve što sam žečlela u životu. U 17. godini se sve promenilo. Kada podvučem crtu, za sada, posle 30 godina, mislim da je ostalo nekog traga od mene.“

Članak Ana Bekuta otkrila detalje koje niko o njoj nije ni slutio! (FOTO) se pojavljuje prvo na Svet poznatih.

Original Article