Ani su se javili i hejteri koji su komentirali veličinu njenih grudi te su joj preporučili da ode pod nož i poveća ih

Bivša srpska tenisačica Ana Ivanović (32) sa suprugom nogometašem Bastianom Schweinsteigerom uživa na ljetovanju. Svojim pratiteljima na Instagramu podijelila je fotografiju na kojoj pozira u šarenom bikiniju na ležaljci, a u krilu drži knjigu.

LIJEPA ANA IVANOVIĆ I SUPRUG DOBILI DRUGO DIJETE: ‘Prštimo od ljubavi i sreće’

Ana je uz selfi tagirala svog supruga koji se vidi na odrazu njezinih sunčanih naočala te je napisala stihove iz pjesme “Watermelon Sugar” Harryja Stylesa. Fanovi su joj poručili kako je predivna prirodna ljepotica bez silikona, botoxa ili bilo kakvih drugih korekcija.

Ani su se javili i hejteri koji su komentirali veličinu njenih grudi te su joj preporučili da ode pod nož i poveća ih. Lijepa sportašica nije im odgovorila na provokacije niti je obrisala neumjesne komentare.

“Pa gornji dio ti ni ne treba”, “Pa i ne treba joj. Što ne ugradiš Ana silikone onako normalne?”, “Izgledaš kao muškarac”, komentirali su, a Anini fanovi odmah su se digli na noge.

ANA IVANOVIĆ I NOGOMETAŠ SCHWEINSTEIGER ČEKAJU DRUGO DIJETE: Vijest su objavili preslatkom fotografijom

“Zašto da ugrađuje silikone kad je lijepa i bez njih. Lijepa, uspješna, sretna sa svojim mužem, majka dva dječaka, i dr.
Važno je da se ona dobro osjeća i bez njih!”, “Ana je pojam prirodne ljepote”, poručili su hejterima.

Original Article