Pevačica Ana Nikolić i muzičar Stefan Đurić Rasta navodno su se sukobili prilikom njene posete reperu, koji je pre 13 dana uhapšen po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu zbog posedovanja narkotika.

Tepaju mu „RISTA“! Rasta nije zvezda u CZ-u, zatvorenici ga ismevaju i pevaju pesme Ane Nikolić

Pevačica je zbog toga prekinula odmor u Dubaiju i vratila se u Beograd da bi od Rastinih roditelja preuzela ćerku Taru, koja je boravila kod oca dok je ona bila na odmoru. Uznemirena Ana Nikolić navodno se direktno zaputila u pritvorsku jedinicu u kojoj je napala repera zbog toga što je navondo konzumirao narkotike dok je ćerka bila kod njega.

– Ana je tražila da poseti Rastu čim se vratila u Beograd. Dobila je odobrenje i suočila se s njim. Čim ga je videla, počela je da viče da je neodgovoran, da ne misli na Taru i dovodi je u opasnost. Nazivala ga je narkomanom, što je njega izvelo iz takta, te joj je uzvratio uvredama da je šizofreničarka i nasilnica. To je nju još više razbesnelo, pa mu je zapretila da će tražiti da mu se oduzme starateljstvo ukoliko ne prestane da se drogira – govori pevačicin prijatelj za „Srpski telegraf“ i dodaje:

– Svađa je bila toliko žestoka da su stražari morali da reaguju da bi ih smirili. Rasta joj je sve vreme ponavljao da ne želi više da je vidi i da se ne vraća i ne pita za njega. Vikao je i da je alkoholičarka i da može da je tuži Centru za socijalni rad što konzumira alkohol. Kada su videli da ne mogu da smire bivše supružnike, policajci su prekinuli posetu i zamolili Anu da napusti prostoriju.

Nikolićeva je informaciju o hapšenju Ðurića saznala u Dubaiju dok je bila na odmoru i tamo je doživela slom živaca jer je njihova ćerka ostala sama. Odmah je kontaktirala brata Marka, koji je vodio računa o njoj dok se pevačica nije vratila.

Ana se nije oglašavala povodom ove situacije, te ostaje da vidimo da li će potvrditi ili demantovati ove navode.

Podsećanja radi, Stefan Đurić Rasta uhapšen je u Beogradu nakon što je kod njega pronađena veća količina narkotika. S njim je uhapšena još jedna osoba kod koje je pronađen kokain. On se tereti za krivično delo nedozvoljene proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga i određen mu je pritvor od mesec dana.

Članak Ana Nikolić posetila Rastu u pritvoru?! Izbila žestoka svađa se pojavljuje prvo na Svet poznatih.

Original Article