Ana Nikolić pre nekoliko dana je pozvala frizera, šminkera i stilistu i saopštila im da joj se ne sviđa njihova energija i da je saradnji došao kraj. A onda ih je pozvala da obnove saradnju.

Pevačica Ana Nikolić pre nekoliko dana donela je odluku da promeni saradnike koji su brinuli o njenom izgledu. Naime, ona je jedan dan okupila frizera Stevana Radivojevića, šminkera Bojana Vukadinova i stilistkinju Elenu Nikolaevnu i rekla im da ne mogu da nastave dalji rad, piše Blic.

– Ljudi koji su poslednjih godinu dana radili na Aninom velikom povratku maksimalno su joj bili posvećeni. Pre nekoliko dana pozvala je saradnike i saopštila im je da joj se ne sviđa energija kojom zrače, odnosno da smatra da su previše negativni po nju. Iako su svi bili iznenađeni, prihvatili su njenu odluku, ali su želeli da iznesu i svoje mišljenje o saradnji. Ani se nije dopalo šta je sve čula, te je odlučila da definitivno ostane pri nameri da prekine saradnju. Rastali su se bez loših reči – objašnjava izvor blizak pevačici i dodaje:

– Nakon što su završili čitavu saradnju, Ana je otišla korak dalje i blokirala saradnike na popularnim aplikacijama za svakodnevnu komunikaciju. To je dodatno sve iznenadilo jer do sada nisu imali prilike da se susretnu sa ovakvim ponašanjem klijenta. Prepuštena samoj sebi ili u potrazi za novim saradnicima, Ana je odlučila da promeni svoj izgled, pa je otišla kod drugog frizera i ošišala se.

Ceo slučaj Nikolićeva je prokomentarisala rečima da snima spot.

– Spremamo spot za pesmu „Nije mi do se*s*“, koji se odgađao zbog Covida, tako da nemam vremena da se bavim dezinformacijama – izjavila je ona, koja je, kako smo saznali, ubrzo pozvala saradnike da obnove saradnju.

– Pre svega, Anu volim kao osobu, ali me je blokirala iz meni nepoznatog razloga… Nije bila nikakva svađa i ja se ne ljutim. Svako je tamo gde treba da bude. Ona voli da menja frizere, šminkere, stiliste, dok ja volim lojalnost. Želim joj sve najlepše – poručio je Stevan, dok su Bojan i Elena i dalje u njenom timu.

– Sve što mogu da kažem da je zasad između Ane i mene sve okej i da nikad nije bila priča o prekidu! – poručio je šminker.

Članak Ana Nikolić promenila ekipu saradnika, a onda donela odluku koja je iznenadila sve! se pojavljuje prvo na Svet poznatih.

Original Article