AKTUELNO

Domaći

ANABELA GA JE MALTRETIRALA, ĐOLE MU NIJE POMOGAO! Ermina iznela šokantne detalje Gagijevog odnosa sa porodicom! (VIDEO)

Izvor: Pink.rs, Foto: TV Pink Printscreen ||

Denser je priznao da je u rijaliti ušao zbog novca jer nije želeo da zavisi od ćerke.

Stanari Bele kuće su se okupili za stolom kako bi emisija ,,Trenutak istine" mogla da bude uspešno realizovana. Naredno pitanje je napravilo pravu pometnju kada je Ermina Pašović priznala da je bila blagonaklona prema Gagiju Đoganiju iz sažaljenja.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si ti iz sažaljenja prema Gagiju bila blagonaklona prema njemu? – glasilo je 14 pitanje za Erminu Pašović, a ona je dala potvrdan odgovor, a poligraf je pokazao da ona govori istinu.

On je meni pričao da ga je Anabela maltretirala, kako su mu sve uzeli, da mu je uzela stan, kako mu Đole ništa nije pomogao. On je meni rekao: "Ja sam njemu davao novac kad je on bio na dnu, a on je mene sada ostavio na cedilu." Bilo je situacija da nije imao novca da plati. Ja nisam želela da mu okrenem leđa u trenutku kada su mu svi okrenuli leđa. On je sebe predstavio kao žrtvu. Ja sam se ponašala tako prema njemu jer sam ga žalila – ispirčala je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je Luna rekla kada smo bili zajedno da je Gagi ušao u rijaliti zbog novca. Luna je rekla da Gagi ne želi da dobija novac od nje i da nema novca, jer nigde ne nastupa. On više ne želi da zavisi od mene. Konstantno pomaže Gagiju. Gagi ne želi da zavisi od ćerke koja ima 22 godine – ispričao je Čolak, a Gagi je potvrdio Banetovu priču.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

Zadruga

Čolak priznao kako se oseća zbog polemike da li je Ermina bila TRUDNA SA GAGIJEM ILI SA NJIM, pa uputio brutalnu poruku Đoganiju! (VIDEO)

Domaći

Sani otkrio da ga ovi zadrugari IRITIRAJU, Kulićeva odmah skočila na Ibraimova, on POVUKAO RUČNU! (VIDEO)

Zadruga

ŠOK! Ermina ODBILA da prizna kako može da ukanali Gagija, a onda je Đedović otkrio JEZIVE DETALJE koje mu je ona POVERILA O PORODICI ĐOGANI! (VIDEO)

Zadruga

JA SAM TO POTEGAO! Otkriće da je Gagi želeo sajber se*s sa Erminom izazvalo je NEVERICU u Beloj kući! Svi su bili šokirani! (VIDEO)

Zadruga

PALA JE NA POLIGRAFU! Ermina SLAGALA da je u 'Zadrugu' ušla zbog Baneta, zbog Jasmininog komentara su se svi ZALEDILI! (VIDEO)

Zadruga

Pomirili se Bane i Zerina?! Bora otkrio ŠOKANTNE DETALJE o njihovoj vezi, a onda je ispričao ŠTA MU JE KORAĆEVA REKLA O DAVIDU U TAJNOSTI! (VIDEO)

'Original Article