Voditeljka zabavno humorističkog programa “Parovi”, Anđela Lakićević, iznela je u programu uživo nešto što je mnoge nateralo da se zamisle:

“Šalju nam postove bivših učesnika, vaših fanova, bivših momaka, prijatelja, porodica sa kojima ste u dobrim, ili lošim odnosima. Sve što je dobro za program, mi koristimo. Poslednje što smo dobili, jeste ono što je bivši učesnik našeg rijalitija ‘Parovi’, Srba Subotić, okačio na društvene mreže, a to je da se on navodno, zahvaljuje jednoj našoj voditeljki, jer mu je dojavljivala informacije iz našeg tima. On je verovatno, poučen svojim svetom u kojem živi, i načinom na koji ulazi u svoje porodične sukobe, nameravao da unese razdor i među nama, pa za sve svoje neistine koje je iznosio u javnost optužio nekog od nas. Neće moći, tako! Mi stojimo iza svega što kažemo, a trebalo bi i da to rade i oni, koji pomisle da mogu, učeći od nas – da se ‘igraju’ rijalitija.”

Voditeljka je dodala:

“Rijaliti je kompleksna priča i vodi ga odabran tim, čiji su saradnici upućeni jedni na druge. Da ništa ne krijemo, niti radimo mimo pravila, dokaz su naši stalni susreti sa novinarima, a vrata našeg studija i vile su otvorena za sve goste. Ništa lično nemamo ni protiv koga, u to su se uverili i oni, komentarišući da je Ljuba Pantović pričala ružno o nama, a mi je uključili u program. Jer, program je iznad svega i lični sukobi ovde ne postoje. Kod nas postoje pravila i ona se poštuju, a kad se radi po pravilima, šta može biti problem? Problem nastaje, onda kad vi počete u spoljnom svetu da se igrate rijalitija,ulazite u svoje teorije, smišljene i izmišljene, ali, možda je krajnje vreme da se shvati – naš tim vodi rijaliti program, a van posla imamo realne živote. Možda treba i vi da ih imate,a ne da vodite virtuelne, i sebi dodeljujete uloge kakve vam ne pripadaju i koje ne umete da odigrate.”

scandal!Instagram

The post Anđela Lakićević očitala lekciju svima koji joj se mešaju u posao appeared first on Scandal portal.

Kompletan tekst …