Duncan i Anita, poput svakog para, imaju i razmirica, a on je taj koji popušta i ima razumijevanja za njene ‘mušice’

Bivša manekenka i poduzetnica Anita Dujić (36) i njen partner škotski menadžer Duncan Broadfoot na društvenim mrežama obilježili su treću godišnjicu veze. Njih su dvoje poprilično zaposleni, a kako izgleda veza na daljinu te planiraju li vjenčanje, Anita je otkrila za Story.

ANITA DUJIĆ O TEŠKIM DANIMA U KARANTENI: ‘Nemilosrdan virus prisilio nas je na život u izolaciji’

Par će godišnjicu proslaviti ovaj vikend večerom u Splitu, a djed i baka čuvat će njihovu jednoipolgodišnju kćer Lily.

“Duncan zna da ja volim cvijeće pa mi ga redovito poklanja, a tako i danas. Kada je godišnjica u pitanju više se volimo počastiti putovanjem ili večerom te posvetiti jedno drugom. Najljepši poklon koji mogu dobiti je onaj osjećaj koji mi moj partner poklanja svaki dan, a to je da me čini sretnom ženom”, kazala je Anita te je priznala kako je teško održavati vezu na daljinu.

“Uf, zna tu biti jako teških dana, priznajem, no ako nema ljubavi i razumijevanja te volje za kompromisom, teško da se može”.

Odgodili su vjenčanje

Duncan i Anita, poput svakog para, imaju i razmirica.

“Ja sam dosta teška karakterno, a često i zahtjevna, mislim da tu izlaze na površinu moji vlaški geni, ali srećom Duncan je taj koji popušta i koji ima razumijevanja za sve moje mušice”, ispričala je Anita.

Njih dvoje trebali su se vjenčati ove godine, no na žalost morali su odgoditi svadbu.

“Nažalost, pandemija nam je pomrsila planove za svadbu ove godine, no bit će, polako. Bitno da smo zdravi”, rekla je Anita te je dodala kako razmišlja o još jednoj prinovi.

ANITA DUJIĆ OTKRILA ŠTO SE DOGODI KADA NJEZIN SUPRUG ODE PO KĆER U JASLICE: Pratitelje je nasmijala do suza

“Često razmišljam o tome, ali trenutno životni tempo ne dozvoljava. Možda jednom, vidjet ćemo, kako kažemo mi u Dalmaciji: pomalo”, otkrila je.

Original Article