Djevojke su izmjenjivale nježnosti u sobi pred drugim kandidatima, a pali su poljupci i u dvorištu

Prije tjedan dana počela je nova sezona srpskog realityja ‘Zadruga’, a već frcaju iskre među nekim natjecateljima, odnosno natjecateljicama.

Naime, pali su prvi poljupci, i to između Jovane Tomić Matore (30) i atraktivne Riječanke Monike Horvat (28).

HRVATICA SE RASPLAKALA NAKON TRI DANA U ‘ZADRUZI’: Doktorica Monika zapomagala; ‘Samo me pošaljite doma! Ne mogu ja ovo!’

Monika je rekla Matori u krevetu kako je prije bila u vezi samo s muškarcima, ali da je uvijek privlačila pogrešne tipove. Nakon iskrenog razgovora ubrzo su počele razmjenjivati nježnosti.

“Je li moguće da se ovo događa?”, upitala je Horvat Matoru nakon poljupca.

Nakon ‘akcije’ u krevetu, djevojke su se prebacile u dvorište gdje su svoju vezu potvrdile francuskim poljupcem pred ostalim kandidatima.

Inače, neki su na društvenim mrežama izrazili svoje čuđenje zbog njihove romanse, a oglasili su se i admini Instagram profila Monike Horvat. “Da se oglasim povodom situacije radi prijetnji i vrijeđanja. Mi admini ne znamo što se događa unutra. Monika nikada nije težila ženama! Uvijek je imala intimne veze isključivo s muškarcima. Hvala”, poručili su.

Monika je prije nekoliko dana rekla ostalim Zadrugarima kako je otvorena za vezu sa ženom. “Ja bih voljela biti s muškarcem, a ne sa ženom. Jovana je simpatična, ali nikad ne reci nikad! Muškarci su ozbiljni idioti! Ako me žena bude tretirala kako treba, a muškarac ne, bila bih onda sa ženom! Ja nisam došla ovdje da se spajam s nekim, ali možda se dogodi”, objasnila je.

Original Article