Ava je rekla kako je Split leglo prostitucije, posebice u ljetnim mjesecima

Starleta Ava Karabatić našla je deset godina mlađeg muškaraca i odlučila da se skrasiti, no njegov identitet nije htjela otkriti, piše Blic.

“Uvijek su me povezivali s nekim mafijašima, ali sam ljubav svoju pronašla u Dubrovniku. U pitanju je deset godina mlađi muškarac”, rekla je za gore spomenuti portal.

AVA KARABATIĆ NAJAVILA KANDIDATURU NA NADOLAZEĆIM IZBORIMA: ‘Borit ću se za ljudska prava’; pazite kakav je slogan odabrala

Ava je u javnosti često pričala o elitnoj prostituciji. Na svom blogu napisala je da je i ona dobivala ponude za jednu noć

“Poznajem par ‘elitnih prostitutki’ koje sam upoznala u estradnom svijetu, samim tim znam kako to funkcionira. Te usluge ne koriste samo starci ili muškarci željni avantura i sl. Od klijenata ima dosta poznatih pravnika, sportaša, političara (kad kažem poznati mislim na baš poznate). Bit ću iskrena, i ja sam dobivala ponude i ponude ‘za noć’ od raznih poznatih političara, nogometaša, na Balkanu, ali naravno sve sam kulturno odbila”, pojasnila je.

‘Jahtaška klijentela je dosta izdašna’

Ava je rekla kako je Split leglo prostitucije, posebice u ljetnim mjesecima.

“Obične prostitutke funkcioniraju na principu davanja svojih usluga po hotelima strancima gdje su često umiješani i direktori hotela, recepcija i konobari. U mom rodnom Splitu je isto leglo prostitucije kao i drugim gradovima na obali. Broj im se pojačava tijekom ljeta kad zaplove luksuzne jahte. Jahtaška klijentela je dosta izdašna, kapne tu i više od par tisuća eura.

AVA KARABATIĆ O HEJTERIMA KOJI JE VRIJEĐAJU: ‘Neshvaćena sam jer nisu čitali osnovnu lektiru u školi’

Ako sjednete u taksi u Splitu svi će vam reći koga odvoze i dovoze do marina i luka. Tjedan dana u luksuznoj vili, bazeni, skupi restorani, garderoba, dobar auto, a pozadini je poanta da serviraš starog bogatog jarca, dno dna. Želim vam samo prikazati pravu istinu ‘noćnih dama’ koje pratite na Instagramu i koje su uzor mlađoj generaciji”, kazala je.

Original Article