AKTUELNO

Domaći

BANE POSTAVIO IVANI ULTIMATUM: Čolak jasno dao do znanja Krunićevoj da joj je OVO poslednja šansa, pa joj rekao šta MORA da uradi da bi ostali ZAJEDNO! (VIDEO)

Izvor: Pink.rs, Foto: TV Pink Printscreen ||

Da li će ostati zajedno ili?

Bane Čolak i Ivana Krunić posvađali su se tokom emisije "Pitanja gledalaca", zbog čega su rešili da popričaju o problemima nakon emisije u radionici velelepnog imanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Postoje stvari koje si mi prećutala. Od trenutka kada se desila situacija sa Erminom, ne znam koju lošu stvar možeš da mi prebaciš. Uradila si mnogo loših stvari, od laži, prećutkivanja, mnogo loših stvari. Ja smatram da igrica nije bila strašna, ti smatraš da jeste, poštujem tvoje mišljenje – govorio je Bane.

Za sve za šta sam ti se izvinila, smatram da sam pogrešila, za ono što
nisam, ne smatram da sam pogrešila. Za psovanje, za okretanje leđa… Mislim da sam mogla da se bolje ponesem u tim situacijama, ali ne smatram da sam preloša i ti mene psuješ – tvrdila je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Izgleda da mi stvarno ne možemo, ja se trudim, ali ne možemo. Da li ćeš ikada da prihvatiš svoje greške, ja kada pogrešim to i kažem, zbog toga sam te ostavio malopre. U situaciji kada si me ostavila i nisi pričala sa mnom ispala si mulj i talog, g*vnarka. Ti kao žena moraš da znaš sa kime si se i kada poljubila i gde, to nije sitnica, jer si na televiziji – govorio je Bane aludirajući na Ivaninu strasnu scenu iz garderobera sa Vladimirom Tomovićem.

Na samom kraju iscrpnog razgovora, Bane je postavio Ivani ultimatum:

Prvo, leći ćemo u krevet, ovo ti je poslednja šansa ukoliko želiš da budemo zajedno, iskopaćeš iz te tvoje glave sve odgovore koje te budem pitao. Ovo ti je poslednja prilika da dokažeš da me ne praviš budalom, da nisi neiskrena itd. Od ovog dana, imam par pitanja koje ću ti postaviti, da se ne bih crveneo kada ustanem za crnim stolom – rekao je Bane.

Ivana je pristala da se menja, ali na način, kako tvrdi, na koji ona želi. Nakon rasprave, Bane i Ivana su se ipak poljubili, ali i razmatrali da se kupaju zajedno.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

Zadruga

IPAK JOJ JE DAO DRUGU ŠANSU! Mensur nije mogao da gleda UPLAKANU Minu, pa odlučio da napravi presedan! (VIDEO)

Zadruga

BANE POŠAO VLADIMIROVIM STOPAMA: Nakon Tomovića i Čolak postavio Staniji ULTIMATUM da bira između Pavla i njega! (VIDEO)

Zadruga

Ovo ne liči na nju! Krunićeva dala ULTIMATUM Banetu, on joj stavio do znanja da nije spreman da ignoriše Erminu! EVO ŠTA JOJ JE REKAO! (VIDEO)

Zadruga

Dragana tvrdi da je Miljković PLJUVAO Eda, Fetić joj se SUPROTSTAVIO, pa stao u Markovu ODBRANU: ON ZA MENE NIJE NIŠTA LOŠE REKAO! (VIDEO)

Zadruga

OVO ĆE IM SPASITI VEZU: Tara dobila savet koji će joj pomoći da povrati Mateju?! (VIDEO)

Zadruga

NE SMEM DA NAPRAVIM GREŠKU! Maja se jadala Mateji, a onda joj je on dao NADU! (VIDEO)

'Original Article