Instagram
Barbara Bobak

U domaćim medijima odjeknula je vest da je Barbara Bobak prebolela Darka Lazića i da uživa u novoj ljubavi sa opasnim momkom Markom Cvetićaninom koji je i glumio u njenom spotu.

Prisne fotografije mlade pevačice i bivšeg zadrugara zbunile su mnoge, a tim povodom svega se oglasio Marko.

On je ispričao kako mu je Bobakova najbolja drugarica i da se poznaju godinu dana. Otkrio nam je da već tri meseca ima devojku, i da je sa pevačicom samo u prijateljskim odnosima. Jedan od članova udruženja Levijatan ispričao je kako on nema problem i strah ni od koga i da bi sigurno ponosno priznao da je u ljubavnoj vezi sa pevačicom.

– Barbara i ja smo stvarno samo prijatelji, najbolji prijatelji na celom svetu. Znamo se dugo, sigurno jedno godinu dana. Zaista smo samo prijatelji, pa rekao bih javno da ima nešto više između nas, nema od čega da se krijem, ne plašim se ja nikoga, ni Darka Lazića, ali stvarno smo drugovi – govorio je Marko.

– Imam svoju devojku sa kojom sam već tri meseca u vezi. Sa Barbarom sam radio na snimanju njenog spota, angažovala me kao glumca. Za Barbaru mogu da kažem da je mnogo dobra, fina i poštena devojka. Mislim da se odlično snašla na snimanju ovog spota i verujem da će ona biti jedna od jačih zvezda što se tiče naše estrade – završio je on.

Marko Cvetićanin i Barbara Bobak

Original Article

(Visited 8 times, 1 visits today)