24hr

Bivšem stanaru kuće regionalnog Big Brothera iz 2015., Goranu Todiću (51), ispunila se velika želja. S obožavateljima, koji ga i nakon izlaska iz realityja prate na društvenim mrežama, Sarajlija je podijelio sretnu vijest – on i zaručnica Lejla Zečić (33) postat će roditelji.

Screenshot

Screenshot

FATALNI GORAN Ljubila ga, a sad ‘plače’: Zorica se boji da ne ‘postane’ Vesna

– I ja starke nosim samo na nogama – napisao je ispod fotografije na kojoj Lejla iznad trudničkog trbuha drži minijaturne plave tenisice. Našalio se time na svoju izjavu iz Big Brothera kada su ga povezivali s najstarijom stanarkom Vesnom Bartolić (63), a on im je tada rekao kako ne ljubi ‘starice’ već ‘starke voli samo na nogama’.

Foto: Privatni album

Iako je u showu Todić flertao i sa Steffani Banić (24), Lejla mu to nije uzela za zlo, a i ona je kao gošća ušla u BB kuću.

– Ruka u ruci i zagrljaj okrunjen najvećim poklonom u ovoj godini, stoga volite jedni druge i gradite ljubavne mostove ma gdje bili – kaže, kako je sam sebe nazivao, ‘niskoletač-presretač’. S obzirom da se javnosti predstavljao kao padobranac i base jumper, zvali su ga i Gogo Base.

Foto: Privatni album

– Nisam ljubomorna, oboje dobro izgledamo i ne možemo ostati neprimijećeni. Nakon showa ostat ću s njim jer naš život je nešto više od Velikog brata – rekla je Zečić, po struci diplomirani biolog i magistra mikrobiologije.

24sata | Autor: 24sataFoto: 24sata

Za Gorana se pričalo da je zaveo Berlusconijevu suprugu dok je radio za njih kao tjelohranitelj, ali on je to demantirao. Lejlu je upoznao u rodnom Sarajevu. Prije veze s Lejlom bio je u braku s Talijankom, koji je navodno propao jer nisu mogli imati djece.

Foto: Goran Jakus/PIXSELL

– Mi se nismo udaljili zato što je tu bilo prevara ili nečeg sličnog. Nismo mogli dobiti dijete prirodnim putem i išla je na umjetnu oplodnju – ispričao je sustanarima u srpskim ‘Parovima’. Zatrudnjela je, ali je nakon osam tjedana imala spontani pobačaj, dodao je.

– Zbog ljubavi prema meni rekla je da želi biti sama i da ja nastavim sa svojim životom – izjavio je tad i dodao kako je on htio posvojiti dijete, ali ona nije pristala na to.

24sata | Autor: 24sataFoto: 24sata

Original Article