24hr

Big Brother je prevrtljiv baš kao i mjesec veljača, pa je odlučio ponovno zapapriti stanarima, promijeniti svoja pravila te im otkriti da ih je još malo lagao baš kao što to kaže i slogan ove sezone – ‘tajne i laži’, piše RTL.

BIG BROTHER ZAPLET Stanari su prokužili tajnu kuću: ‘Izdao’ ih je detalj na Marijanu

Stanari nemaju pojma što ih sutra očekuje no sigurno se ne nadaju onome što im je Big Brother odlučio pripremiti. Za vrijeme trajanja dnevne emisije u 21.20 sati, stanarima će se uživo iz tajne kuće javiti Antonija Blaće s ne baš dobrim vijestima.

Foto: RTL

Antonija će stanarima priopćiti da je Big Brother promijenio pravila te da je glasovanje za nominacije putem sms-a i telefona upravo završava te da će netko od nominiranih odmah napustiti kuću.

‘GOGO BASE’ PRESRETAN BB Goranu se ostvarila velika želja: S Lejlom će dobiti dijete

Jedna od stanarka, koja mora strepiti, svakako je Ana koja je imala incident i fizički obračun sa sustanarom Antonijem. Bivšoj Big Brother predsjednici prijetilo je izbacivanje iz kuće, ali to se ipak nije dogodilo.

Foto: RTL

– Ana, Big Brother je odlučio da ostaješ u kući – najavio je Bigi Ani, koja je s velikim osmijehom na licu zagrlila Antonija.

Hoće li Ana preživjeti i sutrašnje izbacivanje i hoće li ‘izletjeti’ netko od nominiranih, ili pak onih nenominiranih, saznat će se uskoro.

Foto: RTL televizija

Podsjetimo, Bojan je nominiran po drugi put, a Anezi, Ana, Lucija i Bojana su nominirane jer su muški pogodili njihove tajne. Tomislav je nominiran jer ima smrtonosnu nominaciju.

Original Article