Najpoznatiji glazbeni par već je nekoliko puta ljetovao na našoj obali, a njihova kći Blue Ivy (8) dobila je ime prema drvetu koje su vidjeli na Hvaru

Kako piše Zadarski.hr, glazbena diva Beyonce proslavila je svoj 39. rođendan u petak na Malim Bisagama kod otoka Galešnjaka koji je poznat u cijelom svijetu zbog svog oblika srca.

Pjevačica je navodno uživala u romantičnoj večeri sa suprugom Jay-Zijem uz upaljene baklje i cvijeće, nakon što su cijeli dan krstarili na jahti ‘Lana’. Zadarski.hr piše kako su prije četiri dana s istom jahtom bili i u dubrovačkom akvatoriju.

Sugovornici portala iz Turnja tvrde kako se toranj jahte dugačke čak 107 metara dva dana mogao vidjeti s kopna, a saznali su da se radi o glazbenom paru tek kada se na obali pojavio chef poznatog restorana iz Sorenta s dvije Michelinove zvjezdice koji je zaslužan za meni tijekom plovidbe.

“On im je na brodu pripremio večeru i tako smo doznali da je Beyonce svoj rođendan odlučila proslaviti na Galešnjaku, otoku zaljubljenih i simbolu romantike. Što su jeli i tko je sve bio s njima stvarno nam nije poznato, ali znamo da su u subotu još bili na našem području”, objasnili su lokalci za Zadarski.hr i dodali kako će Beyonce fotke s proslave rođendana objaviti na društvenim mrežama kada napusti Hrvatsku.

U subotu poslijepodne Beyonce i Jay-Z fotografirani su u restoranu na Kornatima. Jeli su na terasi okruženi brojnim tjelohraniteljima koji su pokušali spriječiti da ih itko snimi, no Zadarski.hr uspio je doći do nekoliko fotki koje možete vidjeti OVDJE.

Najpoznatiji glazbeni par očito obožava hrvatsku obalu. Naime, već su ju nekoliko puta posjetili, a njihova najstarija kći Blue Ivy (8) dobila je ime prema drvetu koje su vidjeli na Hvaru (plavi bršljan).

Original Article