Poznati mladi par, srpska glumica Nevena Vukes i njen suprug, hrvatski muzičar Marko Vukes, žive u kontejneru koji im je dodelila opština Marija Bistrica, nakon što su u zemljotresu koji je u martu ove godine pogodio Hrvatsku ostali bez krova nad glavom.

Nevena i Marko su sada pokazali kako su sredili unutrašnjost svog novog doma.

Oni su pre više od mesec dana počeli da snimaju serijal pod nazivom „Naš novi početak“ u okviru kog putem videa na Jutjubu prikazuju kako uređuju svoj novi životni prostor.

Nakon što su pokazali kutak za ispijanje kafe u dvorištu, kao i baštu u kojoj su zasadili voće i povrće, Nevena i Marko su sada otkrili i kako izgleda unutrašnjost kontejnera u kome trenutno žive.

Svoj životni prostor su oplemenili uglavnom pastelnim bojama, na zidove su okačili svoje fotografije, poput onih sa venčanja, i pažljivo se potrudili oko svakog detalja.

View this post on Instagram

Prva epizoda naše autorske web dokumentarne emisije @nas_novi_pocetak je online! Možete je pronaći na IGTV-u ili na YT linku u opisu mog videa, kao i na FB-u🎥 #vukesfamily #našnovipočetak #markovukes #nevenavukes

A post shared by Nevena Vukes (@nevena.vukes) on

Čak su uspeli da odvoje i prostor za mini muzički studio u kome Marko stvara muziku, a ovi prizori oduševili su na hiljade ljudi koji ih prate.

Nižu se brojni pozitivni komentari, a gledaoci Neveni i Marku poručuju da su pravi primer mladim ljudima.

„Predivni ste, svaka čast na kreativnosti, verujte da kada vas vidim opet mi se vraća vera u ljubav i u dobre ljude“, „Tako ste slatki, baš vas volim, uredili ste kontejner dizajnerski, kad bolje razmislim vama više i ne treba jer se volite! Srećno vam bilo“, glasili su neki od komentara.

Članak Bez PRETERIVANJA: Naša glumica živi sa mužem u kontejneru od 12 kvadrata! (VIDEO) se pojavljuje prvo na Svet poznatih.

Original Article