Aleksandra Kovač je u sklopu svoje škole pevanja “Beogradski glas”, koja je već dobro poznata širom regiona po svom dečjem horu i kvalitetnom radu, oformila i ženski hor “Ženski glas” koji prima članice svih godišta, zanimanja i nivoa.

Kao muzički pedagog i magistar nauke kompozicije, Aleksandra već godinama uspešno radi sa decom i odraslima, ali je od ove školske sezone poželela da i dame dobiju svoj hor i mogućnost da uživaju u muzici i pevanju.

“Ženki glas je prilika za sve dame da se opuste, zaborave na probleme i u prijatnoj i opuštenoj atmosferi rade na sebi, svom glasu i svom opštem zdravlju. Muzika ima dokazano terapeutsko dejstvo i njom direktno utičemo na poboljšanje raspoloženja i emocionalnog stanja. Moj zadatak je da svakom ko nam se pridruži, pomognem da pronađe svoj unutrašnji glas i koristi muziku za oslobađanje od stresa i negativnih emocija!

Probe će sa mnom voditi vokalni pedagog i solo pevač Aleksandar Tasić, koji će pomoći damama da što lakše savladaju pravilno disanje i vokalnu tehniku, ali i mladi pevač Ilija Mihailović, koji će nam asistirati, a koga publika dobro zna iz poslednje sezone muzičkog takmičenja X Factor Adria. Repertoar će biti na srpskom jeziku i obuhvataće različite stilove – pop, rok, ali i staru narodnu i starogradsku muziku! Pozivam sve dame da nam se pridruže i prijave”, rekla nam je Aleksandra.

Scandallična arhiva

The post BIĆE I NARODNJAKA: Aleksandra Kovač oformila i ženski hor appeared first on Scandal portal.

Kompletan tekst …