Ovan
Na kratko će vam se povratiti stabilnost pa ćete moći lakše da se bavite pitanjem posla. Razmislite gde su vam najslabije tačke i uradite nešto na tom polju.
Bik
Moguće je da ćete dobiti neka rešenja koja vam se neće svideti odmah. Danas ulazite u period tokom kog ćete rešiti neke finansijske probleme.
Blizanci
Mnogi vam se mešaju u posao i dele savete. Nemate vremena sada da objašnjavate, prionite što pre na posao.
Rak
Tokom dana je moguć vrlo povoljan razvoj situacije na poslu. Vaša strategija i odnosi koje ste stvorili su trenutno mnogo bitni za stabilnost koju gradite.
Lav
Dobro ste raspoloženi pa ne dozvolite da to neko pokvari danas. Imaćete neke interesantne razgovore na temu ljubavi.
Devica
Bićete izazvani da primenite neke nove metode komunikacije pa bi bilo dobro da ne reagujete impulsivno. Svaki plan je sada sklon promeni ili nemogućnosti da se realizuje pa ne paničite zbog toga.
Vaga
Koliko god vam izgledalo beznadežno, ali danas će vam se težak rad isplatiti. Ukoliko nemate posao, ovaj dan vam je naklonjen ako odmah krenete u akciju.
Škorpija
Odlučni ste i nećete dozvoliti da svako manipuliše kako mu se dopadne. Spremite se za potpunu konfuziju na poslu.

Strelac
Kakve god da ste inovacije, promene ili ideje sprovodili u delo nekoliko meseci unazad sada ćete dobiti priliku da uvidite u nekom sporijem ritmu gde ste stigli i šta morate da popravite. Pazite se bespotrebnih sukoba sa nadređenima.
Jarac
Jačaju vam verbalne sposobnosti koje vam mogu doneti neke zanimljive poslovne prilike, koje mogu doći od strane nekog prijatelja ili člana porodice. Ne libite se da uđete u diskusiju.

Vodolija
Malo ste neraspoloženi zbog trzavica u ljubavnom životu, a ako ste slobodni, očajnički želite vezu. Očekuje vas dobar pomak na poslu.

Ribe
Danas vam je samopouzdanje na vrhuncu i ništa vas ne može zaustaviti. Dobijate željeno priznanje na poslu.

Članak Bikovi rešavaju neke finansijske probleme, dok Strelčevi moraju da paze na ponašanje se pojavljuje prvo na Svet poznatih.

Original Article