Emina Tufo uskoro će objaviti novu pjesmu “Zadnji zagrljaj”. Ono što je interesantno u ovoj priči je da je pjesma čisti zabavnjak za razliku od dosadašnjih pjesama koje su bile u drugačijem žanru – folku.

-Dakle, nije narodnjak nego je pop pjesma što mi je posebno drago pošto sam još od takmičenja na Hayatu pjevala i slušala samo zabavnjake – kaže nam Emina.

No, iako je i spot već snimljen, Emina nam nije željela otkriti lokaciju na kojoj su snimani kadrovi. Kaže da ima razlog zašto bi voljela da to ostane sakriveno.

-Pjesmu je radio Almir Buza a nadam se da će sve biti spremno za kraj februara – govori Emina koja se, iako je najavljena, nije pojavila na BH. Muzičkom Oskaru u Tuzli.

No, ona je odsustvovala iz opravdanih razloga. Kaže da je imala visoku temperaturu te da se jednostavno nije mogla pomjeriti iz kreveta, a kamoli doći i zapjevati.

-Žao mi je jer znam da imam dosta publike u Tuzli. Hvala svakako direkciji manifestacije na nagradi za folk super star godine a bit će prilike, nadam se, da sve to nadoknadimo – poručila je iz kreveta Emina Tufo.

Expresstabloid.ba

Original Article