AKTUELNO

Domaći

BILI SU MILJENICI DEVOJAKA, predstavljali su našu zemlju na Evroviziji, a sada je Danijel Alibabić otkrio šta se dešava sa članovima grupe "No name"!

Izvor: Pink.rs, Foto: Printscreen YouTube/Eurovision song contest ||

Nedavno su se i okupili.

U sinoćnjem izdanju emisije "Amidži šou" jedan od gostiju bio je i pevač Danijel Alibabić, koji je nedavno objavio novu pesmu.

On je bio član benda "No name", pa ga je voditelj Ognjen Amidžić upitao šta se sada dešava da ostalim momcima iz ove grupe.

Foto: TV Pink Printscreen

Skoro smo se videli, posle 15 godina. Neki su profesori, svi smo ostali u muzici i svi se borimo na svoj način, u poslu smo – rekao je Danijel.

Alibabić je istakao da bi uskoro mogli ponovo da se okupe i da snime nešto, jer su ranije bili i te kako popularni, naročito kod ženskog dela publike.

Foto: Printscreen YouTube/Eurovision song contest

Autor: R.L.

Domaći

DEVOJKE SU IH OBOŽAVALE, OSVOJILI SU SEDMO MESTO NA 'EVROVIZIJI', a onda su nestali: Evo kako sada izgledaju momci iz benda 'NO NAME'! (FOTO)

Domaći

SVI SU BILI PREPLAŠENI! Željka Samardžića je probudio razorni zemljostres, svi su istrčali na ulicu! OTKRIO SVE DETALJE DRAME! (FOTO)

Domaći

DRAGANA I MILE SU SE POMIRILI POSLE SINANOVE SMRTI, a evo šta su uradili danas kad su sreli Šemsu! (FOTO)

Zadruga

Veliki šef OBAVESTIO zadrugare ko je pobedio u današnjem okršaju sa gumom, a onda je usledilo MERENJE: Ovo su rezultati (VIDEO)

Zadruga

ZABORAVILI NA SVE SVAĐE: Zadrugari se opustili uz muziku, a onda je ona zaigrala, SUKNJA SE PODIGLA, PA ZAMALO SVE OTKRILA! (VIDEO)

Showbiz

PRINELI SU DRVETU MUDROSTI STVARI ZA LICITACIJU: Evo koliko su zaradili! (VIDEO)

'Original Article