Rihanna i Chris Brown

Reuters | Autor: ReutersFoto: Reuters

Veza između pjevačice i repera rijetko je bila idilična, a sve je kulminirao kada je Brown noć prije njezina nastupa na dodjeli Grammyja,prebio Rihannu.

Krivim se izjasnio na sudu 2009. godine, a četiri godine kasnije par je nakratko opet obnovio svoju vezu.

Justin Timberlake i Britney Spears

Foto: 24 sata

Britney i Justin zaljubili su se na setu ‘The Mickey Mouse Cluba’ u kojem su oboje nastupali, prohodali su 1999., a razišli se tri godine kasnije jer ga je ona navodno varala.

Zanimljivo, razočarani Timberlake je čak u spotu za pjesmu ‘Cry me a River’ angažirao djevojku koja je neodoljivo podsjećala na njegovu tada već bivšu curu.

Selena Gomez i Justin Bieber

Foto: REUTERS/DPA/PIXSELL

Zajedno su bili od 2011. do 2014. godine. I ova celebrity veza bila je prepuna uspona, padova i obaveznih prepucavanja preko društvenih mreža.

Par se razišao, ali čini se da to ipak nije bio definitivan kraj njihove ljubavi. Name, ako je vjerovati pisanju stranih medija, golupčići su prije nekoliko tjedana objavili svoju vezu.

Robert Pattinson i Kristen Stewart

Pixsell | Autor: Pixsell/pierpaolomariani.itFoto: Pixsell/pierpaolomariani.it

Zaljubili su se na setu filma ‘Sumrak saga’, a kada je otkriveno da je Kristen svog dragog varala s producentom filma ‘Snjeguljica i lovac, njihova veza našla se u krizi.

Prevaru nisu uspjeli prevladati pa su se razišli 2013. godine.

Kourtney Kardashian i Scott Disick

Foto: BrightSide/Screenshot

U vezi su bili gotovo deset godina, tijekom kojih su dobili troje djece. Veza im je bila turbulentna, a sve su dodatno začinile kamere koje su snimale svaki njihov korak.

Posljednji i konačan prekid dogodio se u srpnju 2015. godine, kada je Disick snimljen u poprilično intimnim scenama s bivšom djevojkom Chloe Bartoli.

Taylor Swift i Calvin Harris

Instagram | Autor: InstagramFoto: Instagram

Par je svoju vezu započeo u ožujku 2015., a njihova ljubav bila je u centru pažnje svjetskih medija. Zajedno su bili 15 mjeseci.

Kada su prekinuli u lipnju 2016. godine, obožavatelji su ostali u šoku, a mlada pjevačica nije dugo tugovala. Samo dva tjedna kasnije snimljena je kako se ljubi s glumcem Tomom Hiddlestoneom.

Povrijeđeni DJ izbrisao ju je sa svojih profila na društvenim mrežama, a onda su krenula i prepucavanja putem pjesama.

Original Article