’10 godina rada, truda, odricanja, ali iznad svega čiste ljubavi prema glazbi. Znaš sve i znaš koliko sam ponosan, a sad tek kreće ludilo. Make us proud’, napisao je Roko uz fotografiju

Roko Blažević, prošlogodišnji pobjednik Dore, na Facebooku je objavio fotografiju staru 10 godina na kojoj pozira s Albinom Grčić, 22-godišnjakinjom koja će nas ove godine predstavljati u Rotterdamu.

CRNO NA BIJELO, HRT OBJAVIO PODATKE: Evo koliko je glasova stiglo za Albinu i ostale pjevače na ovogodišnjoj Dori

“Znam da će me ubiti zbog ove slike, ali ovo je jedinstvena prilika kakva se ne propušta. Taman nekakav #10yearschallenge između prve i druge slike. 10 godina rada, truda, odricanja, ali iznad svega čiste ljubavi prema glazbi. Znaš sve i znaš koliko sam ponosan, a sad tek kreće ludilo. Make us proud”, napisao je Roko uz fotografiju.

NINA KRALJIĆ SE OPET JAVILA, TVRDI DA JE ŽRTVA JAVNOG LINČA: ‘Ne sviđa mi se pjesma ‘Tick Tock’ i gotovo’; ekipa u komentarima i dalje kritična

Roko nas je na Eurosongu 2019. u Tel Avivu predstavljao s pjesmom “The Dream”, no nije se uspio plasirati u finale. Albina će u Rotterdamu nastupati s pjesmom “Tic-Tock”.

Original Article