Ovo je potpuna laž i izmišljotina, rekao je Michael Douglas (73). Glumac je porekao optužbe bivše zaposlenice da je prije 32 godine masturbirao pred njom.

– Ne znam otkud ovo dolazi. Kaže da ju nikad nisam dodirnuo niti zlostavljao i onda tvrdi ovo – rekao je zaprepašteni Douglas. Dodao je kako mu je iznimno bolno što ga optužuju za ovako nešto jer nikada nije imao ‘kosture u svom ormaru’ ili nekoga tko bi mogao reći da je učinio takav gnjusan čin.

PA/Pixsell | Autor: PA/PixsellFoto: PA/Pixsell

– Uvijek sam bio ponosan što imam dobru reputaciju u svojoj glumačkoj karijeri – rekao je dvostruki oskarovac.

Za optužbe bivše zaposlenice, koja sada radi kao blogerica, je saznao malo prije Božića. Douglasa je odvjetnik obavijestio da američki magazin želi raditi priču o njemu i zlostavljanju.

– Govorim sada o tome jer su moja djeca prestravljena i misle kako će me se etiketirati kao seksualnog predatora – požalio se glumac. Žrtva tvrdi kako je Douglas pred njome masturbirao te koristio neprimjerene, seksualne riječi dok je vodio privatne razgovore preko telefona. Optužuje ga i kako ju je ‘ocrnio’ u filmskoj industriji i spriječio da dobije novi posao.

REUTERS/PIXSELL

REUTERS/PIXSELL

GLAUKOM Michael Douglas se nakon raka bori s problemima s vidom…

– Otpustio sam ju zbog načina na koji je obavljala svoj posao i to je to – objasnio je Douglas.

Smatra da je žena koja ga optužuje možda nezadovoljna i razočarana jer nije uspjela izgraditi u Hollywoodu karijeru koju je htjela. No ne može vjerovati da sad čini ovo, pa se on i njegova obitelj moraju nositi s posljedicama sramote.

PA/Pixsell

PA/Pixsell

NAUČIO LEKCIJU Michael Douglas: Brak se ne smije uzimati zdravo za gotovo

– Najgore je kada takvu grozotu morate reći svojoj supruzi i djeci. Djeca su u šoku i brinu se da će morati ići u školu te se nositi s time kada izađe u nekom članku. Boje se – zaključio je.

Douglas se 2000. oženio glumicom Catherinom Zetom-Jones (48) i imaju sina Dylana Michaela (17) i kćer Carys Zeta (14). Iz prvog braka s glumicom Brendom Vaccaro (78) ima sina Camerona (39).

Original Article