Vincent nije dugo tugovao te je danas u braku s 30 godina mlađom manekenkom Tinom Kunakey s kojom ima jednogodišnju kćerkicu Amazonie

Bivši zlatni par Monica Bellucci i Vincent Cassel upoznali su se 1996. godine na snimanju filma l’Appartement, a prije braka bili su zajedno tri godine.

POGLEDAJTE ‘NASLJEDNICU’ MONICE BELLUCCI: Vincent Cassel bivšu suprugu zamijenio 30 godina mlađim modelom

Nakon 14 godina bračne sreće, u kojem su dobili dvije kćerke, sedmogodišnju Devu i trogodišnju Leonie, razišli su se sporazumno.

Vincent nije dugo tugovao te je danas u braku s 30 godina mlađom manekenkom Tinom Kunakey s kojom ima jednogodišnju kćerkicu Amazonie.

Još su zaljubljeni

Unatoč zlim jezicima koji su predviđali da njihova ljubav neće dugo potrajati, par izgleda zaljubljenije no ikada. Trenutno žive u Brazilu, gdje su proveli i karantenu, a neke od zajedničkih trenutaka uhvatili su i paparazzi.

Dok je Vincentova mlađahna supruga sjedila glumcu u krilu on je uzeo mobitel i odlučio “ovjekovječiti” njezinu pozadinu.

Vincent Cassel i supruga Tina Kunakey – Profimedia

Čini se kako 53-godišnji Vincent i Tina, nisu marili za znatiželjne poglede već su nastavili bezbrižno uživati u odmoru.

Original Article