Lijepa crnka se 2012. godine prvi put fotografirala za Playboy

Bivša kandidatkinja showa “Ljepotice i genijalci” i playboyeva zečica Ena Friedrich (Čobanov) odgovarala je na pitanja svojih pratitelja na Instagramu, a najviše ih je zanimalo kako su joj roditelji reagirali na dečka.

BIVŠA PLAYBOYEVA ZEČICA ENA: ‘Prodajem fotografije i videa na kojima sam golišava i naga’

“Zašto si se odlučila baviti sponzorstvom, kako su tvoji roditelji reagirali kad su saznali šta je?”, glasilo je jedno od pitanja.

“Mojim roditeljima i prijateljima je najbitnije da sam sretna i zadovoljna s njim, a to koga ću ja “uzdržavati” je moja stvar. Da sam s nekim bogatašem, pljucali bi po meni da sam sponzoruša. Neke ljude nikad neću zadovoljiti i to je u redu jer ih ni ne trebam zadovoljiti”, odgovorila je.

Instagram/Ena Friedrich

Enine fanove zanimalo je i je li sretno zaljubljena, a rekla im je da jeste.

Lijepa crnka se 2012. godine prvi put fotografirala za Playboy. Nedavno je na nagovor osnivača stranice Only Fans napravila profil s razgolićenim fotografijama.

“Kad mi se javio osnivač, zvučalo mi je kao neloša ideja pa sam pristala. Ne radim pornografiju, ali sam na fotografijama i videima golišava i naga, slično stilu koji se može vidjeti u Playboyu”, kazala je nedavno za 24 sata.

Original Article