Vinkovčanka je poslala poruku kritičarima koji su ju napali kada je pokazala svoj novi luksuzni automobil

Josipa Karimović (25), bivša je kandidatkinja realityja ‘Ženim sina’ i ‘Parovi’ kojoj je popularnost skočila kada je otvorila profil na OnlyFans stranici.

Ne krije kako joj je izgled bitna stavka posla, a nedavno je operirala grudi i ne žali što je išla ‘pod nož’.

“Iskreno, mislila sam da će mi nove grudi biti prevelike i da ću imati probleme s kralježnicom, ali na sreću ništa od toga nemam osim što izgledaju vrhunski i jako sam zadovoljna. Žena bez oblina, kako kažu, kao selo bez kuća, trebala bih još guzu napraviti, ali strah me, ne same operacije, već oporavka, ne znam kako bi izgledalo ležanje na stomaku i još mnoge druge stvari”, rekla je Josipa za Nacional.rs.

Vinkovčanka je otkrila da je u vezi, no bez odavanja previše detalja. “Svoj ljubavni i seksualni život ne volim otkrivati. No zadovoljna sam, nisam sama, na žalost mnogih muškaraca”, poručila je.

Sve je sama platila

Obratila se i ‘hejterima’ koji su ju napali nakon što je pokazala svoj novi Mercedes.

“Svi mi pišu kako sam zaradila novi automobil na neke meni nepoznate načine, ali sve moje operacije i automobil sam isključivo sama platila od zarade na stranici OnlyFans. Ljudi to ne mogu vjerovati, ali ja se zaista trudim kada već nešto radim da bude kako treba. Popularnost mi raste iz dana u dan i htjela ja to ili ne, ali moj život se drastično promijenio u zadnje dvije godine i očekujem da bude samo bolje i bolje”, objasnila je.

Original Article