Jesen je godišnje doba koje po pravilu donosi brojne promene. One su potpuno izvesne… Nekom će se dogoditi promene nabolje, a drugima na lošije, ali sigurno je da stvari vieše neće biti iste.

Ova tri znaka Zodijaka imaju najveće šanse da do zime 2022. godine upoznaju ljubav svog života.

Blizanci

Mnoge stvari u životu Blizanaca završiće u slepoj ulici, ali ne i ljubav. Pripadnici ovog znaka imaju velike šanse da upoznaju ljubav svog života do kalendarskog početka zime.

Mnogi Blizanci će se, s druge strane, pomiriti s bivšim partnerima, ali savet astrologa je sve što je bilo najbolje ostave u prošlosti i ne pokušavju da grade tamo gde je nešto bilo srušeno. Zvezde ih sigurno vode do prave osobe, kolikogod im se u ovom trenutku činilo drugačije.

Devica

Iza pripadnika ovog znaka je period pun izazova, a pred njima period velikih ličnih promena. Device koje su dugo same svemir će nagraditi novim emotivnim poznanstvima koja će im zalečiti stare rane.

Device koje su već duže vreme u kriznoj vezi do kraja godine doći će do prelomnog trenutka. Ako se problemi u komunikaciji nastave, neko će ljubavnu sreću potražiti na drugom mestu, što znači i konačan kraj.

Strelac

Strelčevi će do kraja godine iskusiti pregršt dobrih stvari na emotivnom planu. Slobodni Strelčevi upoznaće novu i zanimljivu osobu, a možda i više njih. Na njima će biti jedino da pametno odaberu.

Strelčevi u vezi koja stagnira dobiće savršenu priliku da stvari pokrenu iz ćorsokaka. Jedino što je potrebno je da budu strpljivi i da predano rade na otvaranju svog odnosa, a manje kontrolišu jedno drugo. U tom slučaju, stvari bi do zime trebalo da imaju srećan epilog.

Zli brat retrogradnog Merkura do 23. oktobra donosi paklene promene svim znakovima Zodijaka

The post Blizanci, Devica i Strelac upoznaće srodnu dušu do zime, a Amorove strele oboriće ih s nogu appeared first on Luftika.

Original Article