Ovan
Zabrinuti ste za sopstvenu materijalnu sigurnost, pa smišljate kako da se izvučete iz problema. Svemu pristupite skroz racionalno.

Bik
Vaša pažnja je podeljena između nekih privatnih lepih momenata i brige zbog trenutnog stanja. Zadržite pozitivnost koliko god duže možete.

Blizanci
Romantični ste danas, ali niste sigurni da li ste spremni da iskažete svoje želje i potrebe. Neko vam nudi savet koji vam je teško sada da prihvatite jer ste u svetu mašte i nadanja.

Mars u Vodoliji je veliki buntovnik i inadžija! Evo šta nam donosi!

Rak
Danas budite na oprezu kada je razgovor sa partnerom u pitanju, možda ne bi bilo loše da budete tiši i oprezniji. Ima vremena za isterivanje pravde i analizu detalja, opustite se.

Lav
Ceo dan ulazite u konverzacije koje nisu jasne i nemaju kraj. Partner je preemotivan i traži bliskost dok vi planirate nešto sa sasvim drugo.

Devica
Danas ste raspoloženi da se bavite samo temam partnerskog odnosa i ništa vas drugo ne zanima. Smenjuje se ljubav i netrepeljivost koja se lako može pretvoriti u konflikt.

Vaga
Dan će obeležiti vaše previranje da li da pređete granicu kada je u pitanju neka osoba ili ćete ostati tako sa strane jer vas mrzi da se uplićete opet u istu priču. Optrećeni ste novcem i poslom pa vam to odvlači pažnju.

Škorpija
Ne dozvolite da vam dan poremeti pospanost i usporenost dok čekate neke bitne vesti. Očekujte od komunikacije nepotpunost i konfuziju, a da biste izbegli totolani kolaps držite se najbitnijih činjenica.

Strelac
Na poslu grabite koliko možete, dok partner unosi malo dinamike u vaš odnos. Znaesenost i nepažnja mogu da vas koštaju.

Jarac
Pazite se izgovorenih reči i impulsa jer vas uporno one teraju u svađu, a pošto vas je teško nagovoriti da nešto promenite vi pokušajte da smanjite tvrdoglavost. Na poslu se stvari ubrzavaju i jedva postižete sve.

Vodolija
Na poslu iskaču neke nove obaveze, neko negde kasni pa to ide preko vaših leđa, a novac kasni. Pokušajte da se odmarate daleko od svih tih priča i da napunite baterije.

Ribe
Očekuje vas neka promena na polju zabave i seksa, pa procenite šta vam je činiti na tom polju. Radite na svom imunitetu i njegovom podizanju.

Članak Blizanci su romantični, dok su Vage zabrinute zbog posla se pojavljuje prvo na Svet poznatih.

Original Article