Bora Đorđević je u novoj zbirci pesama opleo po nekadašnjem kolegi iz grupe “Rani mraz”. Đorđe Balašević isprozivao je Čorbu što zagreva publiku pred nastup folk zvezde.

Nekadašnji prijatelji i kolege iz grupe “Rani mraz”, koji ne govore 40 godina, rešili su da podgreju staru netrpeljivost, pa koriste svaku priliku da jedan drugog bocnu. Sve je počelo pre desetak dana kada je Đole na koncertu u beogradskoj Areni isprozivao Boru što pod stare dane nastupa kao predgrupa folkerima.

“Jedan moj nekadašnji kolega iz grupe “Rani mraz” u novogodišnjoj noći na Trgu nastupa kao predgrupa Aci Lukasu…”, kazao je Balašević.

Čorba mu nije ostao dužan, pa je u svoju novu knjigu “Pusto ostrvo” uvrstio i poeziju u kojoj je Balaševića okarakterisao kao najgoreg papučara, u čijem životu vedri i oblači supruga Olivera. Naime, Bora je u pesmi “Predejane” opisao trenutak kada na stajalištu pored glavnog puta izlazi iz automobila da bi obavio malu nuždu i sreće fanove:

“Ne smem po njima da uriniram jer me oni neizmerno vole, u suprotnom draži će im biti Đole. A on od svoje Olivere niti piša niti se*e”, stihovi su iz Đorđevićeve pesme u novoj zbirci.

Na pitanje zbog čega je opet potkačio Balaševića, Bora kaže:

“U mojoj novoj zbirci ima i boljih pesama od te! Ne zanima me da li se Balašević naljutio zbog tih stihova, ne razmišljam o tome”, kazao je Čorba za Informer.

Slavni roker je istakao da ga uopšte ne dotiču Balaševićeve prozivke da je 31. decembra na platou ispred Narodne skupštine u Beogradu zagrevao publiku za zvezdu večeri Acu Lukasa.

“Ja nisam toliko sujetan, pa nemam problem s tim da budem predgrupa Aci Lukasu. On je veliki umetnik i nama iz “Čorbe” je bila čast da zabavimo narod pre njegovog koncerta”, poručio je Bora.

Treći akustični koncert “Riblje čorbe”

scandal!Ivan Vučićević

The post Bora Đorđević žestoko isprozivao Balaševića appeared first on Scandal portal.

Kompletan tekst …