Bora Drljača sahranjen je danas Novom bežanijskom groblju u Beogradu, gde su se okupili brojni prijatelji i kolege koji su ga ispratili do večne kuće.

Pevač Era Ojdanić bio je veoma potresen u trenutku kada je kovčeg spuštan u raku.

„Prijatelju, ne ostavljaj me. Voleću te do kraja života“, rekao je on i zajecao na sav glas.

On je sve vreme plakao ispred kapele i ponavljao da nikada neće zaboraviti svog dugogodišnjeg prijatelja sa kojim se poznavao više od 50 godina.

View this post on Instagram

Pevač Bora Drljača danas je sahranjen na bežanijskom groblju a na večni počinak su ga ispratile mnogobrojne kolege, rodbina i prijatelji #boradrljaca #eraojdanic #nadatopcagic #minakostic #dragankojickeba

A post shared by kurir_stars (@kurir_stars) on

Nakon sahrane, Borin sin Vladimir otkrio je po čemu će pamtiti oca, ali i kako su izgledali njegovi poslednji dani.

„Malo sam u šoku, i dalje mi je teško da pričam. Sve se brzo izdešavalo, ali otišao je, drago mi je da se nije mnogo mučio. Majku smo još ranije izgubili… Bora je mogao da bude sahranjen u Aleji velikana, ali on je hteo ovde uz majku. Neka počivaju u miru. On je bio medijska zvezda dugi niz godina, i pre nego što smo se mi rodili“, rekao je Vladimir.

Dodao je i da on i njegov brat Branislav nisu nasledili talenat za muziku od oca, ali da su im njegove pesme ostale u amanet.

„Pamtićemo ga i mi i publika po lepim pesmama, otišao je u legendu. Brat i ja smo veseljaci i na majku i na njega, ali glas nemamo kao on, nažalost. Njegove pesme su ljubavne i zavičajne i volimo to da slušamo“.

Na pitanje da li je Drljača do samog kraja ostao pozitivan i vedrog duha, kao što je uvek bio, Vladimir je odgovorio:

„Jeste, borio se do poslednjeg dana, bio je optimista. Onda kad je video već da nema ništa od toga, pomiro se sa tim… Utehe nema, život ide dalje. U poslednjim danima nije bio pričljiv, bolest je uticala na njegovo ponašanje“, zaključio je neutešni sin Starog vuka.

izvor: Blic/Kurir

Članak Bora Drljača ispraćen na večni počinak u suzama i uz pesmu „Nema raja bez rodnoga kraja“ (FOTO+VIDEO) se pojavljuje prvo na Svet poznatih.

Original Article