Nakon završetka emisije „Sedi dole“, Veliki šef je poslao pismo na adresu Bele kuće u kome je obavestio zadrugare da će se odmah održati još jedan porodični sastanak, na kome će takmičari rešiti sve nesuglasice koje imaju sa svojim cimerima. Lepi Mića je ustao i prokomentarisao da on nema više nesuglasica u kući, a zatim prokomentarisao aktuelne teme, a onda je Bora Santana šokirao sve svojim izlaganjem.

– Matora mi je rekla da ne želi nikakvu komunikaciju sa mnom. Želim da se obratim porodici i prijateljima, da ne brinu. Ona ovde neće da komunicira sa mnom, kao da sam joj pobio pola porodice, a njena lepša polovina oprašta i šalje pisma ovde. Ja neću da im popustim, ako me Matora bude napadala, ja ću da udaram po njoj kao nikada do sad – krenuo je Bora.

– Možeš da počneš odmah sad – poručila mu je Matora.

Bora je nakon toga spomenuo svoj problem sa Filipom Reljićem, zbog kutije koju su Santana i Saška Karan krili po imanju. Santana je tom prilikom optužio Ivana Gajića da „tutka“ Reljića, tj. da mu govori kako da se ponaša, zbog toga što je dobar sa njegovom porodicom.
Izvor: Pink.rs

Članak Bora Santana sada napada i Ivana Gajića! se pojavljuje prvo na Svet poznatih.

Original Article