AKTUELNO

Domaći

BORI SE ZA DAH! Nakon saznanja da je oboleo od opakog KORONAVIRUSA, Đorđe David NAJEŽIO sve obraćanjem iz bolničke postelje: Ovaj kašalj je STRAVIČAN! Kad nekog zakači ovakva stvar…

Izvor: Pink.rs, Foto: TV Pink Printscreen ||

Ne oseća se dobro.

Đorđe David danas je obavestio javnost putem društvene mreže Instagram da su rezultati testiranja pokazali da je oboleo od opakog virusa korona.

– Nažalost… Potvrđeno mi je upravo da imam COVID-19! Ne kapiram… Očajan sam. Virus će da prođe, ali… Bolnica, pakao, kao da si u zatvoru ili vojsci. Ljudi… čuvajte se. Molim vas! – napisao je on.

– Ovako… Upala pluća, stravično kašljanje, temperatura tu i tamo… Šta da kažem. Definitivno danak neozbiljnosti. Vrtim film kako i šta, u svakom slučaju, teško da su se meni bolesti u životu dešavale. Ovo mi je prvi put u životu da sam u bolnici. Što znači da neko ko je jake konstitucije i dobrog zdravlja, predobrog, kad nekog zakači ovakva stvar… Onda mislim da bi svi ljudi trebalo da budu negde svesni da to stvarno može da se desi svakom – rekao je Đorđe David boreći se za dah u uključenju za jednu televiziju i dodao:

– Ako smo u početku mislili da je ovo preterivanje sa policijskim časom, sa vanrednim stanjem… Ja sam živ primer da je to jedino ispravno u ovom trenutku. Pozdravljam sve prijatelje koji su mi dali podršku, bend, Stašu, Anu… Preživeću i ovo, ali ovo mi stvarno nije trebalo. Čuvajte se ljudi, ostanite kod kuće – zaključio je Đorđe David iz bolnice i pod zaštitnom maskom.

Autor: M.K.

Showbiz

GLUMICA IZ IGRE PRESTOLA ZARAŽENA KORONA VIRUSOM: Indira Varma u strahu, iz postelje uputila bitan apel javnosti! (FOTO)

Društvo

Direktor subotičke bolnice potvrdio: PACIJENT OBOLEO OD KORONAVIRUSA JE U STABILNOM STANJU!

Domaći

STIGLE STRAŠNE VESTI! Đorđe David se oglasio za Pink.rs iz bolnice: OBOLEO SAM OD KORONAVIRUSA!

Zadruga

CEO DAN MI JE LOŠE: Luni NIJE DOBRO, Sloba je krivac za to? (VIDEO)

Showbiz

ABORTUS JE IZVRŠEN NEŠTO POSLE 14 ČASOVA: Pink.rs donosi prve fotografije Miljane Kulić nakon izlaska iz operacione sale!

Zadruga

DAVID SE VRATIO U ZADRUGU: Pogledajte šta je uradio ODMAH nakon povratka! (VIDEO)

'Original Article