Printscreen
Dragan Brajović Braja

I dalje se ne stišava bura vezana za pevačice Milicu Pavlović i Anu Nikolić, a sada se tim povodom oglasio kompozitor Dragan Brajović Braja koji je porukom stavio tačku na sve spekulacije.

Naime, nakon što je pesma “Provereno”, koju je Dragan komponovao, a Milica otpevala, postala jedan od najvećih hitova sa poslednjeg albuma Pavlovićeve, na društvenim mrežama je počeo da se deli demo snimak iste koji je otpevala Ana.

– “Provereno” polako postaje hit. Milica Pavlović je jedini i isključivi pevač kome je ta pesma bila suđena. Imala je osećaj da prepozna pesmu i da je iznese. Posle bitke svi su generali pametni. Pobeda ima hiljadu očeva, a poraz je siroče. Milice, uživaj u pobedi i ne haj za generale – napisao je Braja na svom Instagramu aludirajući između redova da Ana nije umela da prepozna pesmu i da je iznese.

Milica Pavlović je poruku odmah podelila na svom nalogu na pomenutoj mreži.

Podsetimo, opšte je poznato da kompozitori nude određene pesme raznim pevačima, te da ih mnogi otpevaju u studiju, ali u međuvremenu odustanu od kupovine iste jer smatraju da neće biti hit, što se, sudeći prema Brajovićevoj poslednjoj objavi, desilo u slučaju Nikolićeve i pesme “Provereno”, pri čemu je “potkačio” pevačicu, između redova poručujući da “nije umela da prepozna pesmu” i da je “iznese”.

Original Article

(Visited 1 times, 1 visits today)