Branislav Radonjić Brendon podneo je tužbu protiv Nenada Marinkovića Gastoza zbog fizičkog napada, nanete duševne boli i naknade izgubljenog honorara u Parovima.

Bivši učesnik Hepijevog rijalitija dugo je razmišljao da li da pokreće sudski postupak, međutim, prelomilo je to što mu se doskorašnji cimer nije javno izvinio kad mu je nenamerno polomio nogu.

“Gastoz će sam sebe svojim nezrelim i bahatim ponašanjem oterati u zatvor. To što mi je uradio ne oprašta se i ne zaboravlja lako. Bio sam prinuđen da pokrenem sudski postupak jer je Marinković izričito odbijao bilo kakvu mogućnost sporazumnog rešenja. Zahvaljujem se TV Hepi na dosadašnjoj podršci i nadam se da će me u tom duhu podržati i u ovom slučaju. Tužba je već overena u sudu, pa ću se s Marinkovićem videti tamo. Sve što sam video s njegove strane bila je ironija i sarkazam”, kaže Brendon za Kurir i dodaje da se sada bolje oseća.

“Moja zdravstvena situacija sada je stabilna, doktori će za nekoliko dana odlučiti da li će mi operisati nogu. Bio sam na infuziji i kiseoniku jer trostruki prelom i svest o mogućim posledicama za normalan hod i bavljenje sportom su mi teško pali. Trudim se da budem jak i pozitivan koliko je moguće. Bahatost i ljudskost ne idu zajedno. Onaj koji se hvali svojom bahatošću mora da shvati da je vreme da se suoči s posledicama iste”, završava Brendon.

Inače, Gastoz je za ovo delo osuđen na godu i po dana uslovno.

BRENDON ZA SCANDAL! NAMERNO mi je polomio nogu! MENI NIKO NEĆE SUGERISATI ŠTA DA KAŽEM!

scandal!printscreen

The post BRENDON DONEO KONAČNU ODLUKU: Tužiću Gastoza jer nije hteo da mi se izvini! appeared first on Scandal portal.

Kompletan tekst …