Da nije sramota raditi bilo koji posao dobro zna Viktor Živojinović, najmlađi sin pevačice Lepe Brene i bivšeg tenisera Bobe Živojinovića, koji je nedavno otvorio firmu za čišćenje kuća.

Kako izvor tvrdi, Živojinović ne časi časa da se finansijski potpuno odvoji od roditelja, zbog čega se, nakon što je otvorio restoran, odlučio na ovakav korak.

– Viktor je u potpunosti povukao na Brenu, kada je reč o osećaju za biznis i želji da samostalno zarađuje. Iako restoran koji je nedavno otvorio odlično radi i donosi mu zaradu, nije mu palo na pamet da tu stane. Sa članovima porodice dugo je razgovarao o firmi za čišćenje kuća, dvorišta, krovova i teško dostupnih delova domaćinstava. Takve firme su izuzetno popularne u Americi, pa je još tokom studiranja zamislio da taj posao pokrene u Srbiju. Samo nekoliko dana od otvaranja restorana, razradio je svoj plan o novom biznisu do detalja, uložio novac koji je uštedeo ugostiteljstvom i otvorio firmu kakvu je zamislio. U firmi ima dvadesetak zaposlenih, posao je odlično krenuo i ljudi ih aktivno zovu kako bi uredili svoja domaćinstva, a ako bude neophodno, Viktoru neće teško pasti da sam zasuče rukave i odradi posao – priča izvor i otkriva da su Brena i Boba sinu dali punu podršku.

Izvor: Alo!

Članak Brenin Viktor pokrenuo novi biznis! se pojavljuje prvo na Svet poznatih.

Original Article