Američki pjevač snimio je dokumentarac u kojemu je objasnio zašto je prije osam godina nakon dodjele Grammyja pretukao tadašnju djevojku Rihannu (29). Premijera filma zakazana je za kolovoz.

– Prevario sam je sa suradnicom. Rihanna je bila sumnjičava i ispitivala me, ali ništa nisam priznao. Te večeri nam je baš ona prišla na zabavi. Rihanna je poludjela, uzela stvari i izašla iz dvorane – ispričao je Chris Brown (28).

Rihanna arrives at the 59th Annual Grammy Awards in Los Angeles | Autor: MARIO ANZUONI/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELLFoto: MARIO ANZUONI/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Dodao je kako je pjevačica nastavila vikati kad su sjeli u auto. Tražila je Chrisov mobitel da vidi s kim se dopisuje. Našla je poruku te djevojke koja mu je napisala da će i ona biti na Grammyju.

– Jako se je naljutila. Gurali smo se, ona me je udarila, a ja sam je ugrizao za ruku. Tako je počelo – ispričao je reper.
Chris je bio osuđen na šest mjeseci društveno korisnog rada, dobio je pet godina uvjetne kazne i zabranu prilaska Rihanni na manje od 50 metara.

Original Article