Prošle su godine po kuloarima su krenule glasine kako je Willisov brak s Emmom Heming bio u krizi

Glumac Bruce Willis (65) zamoljen je da napusti jednu trgovinu u Los Angelesu u ponedjeljak nakon što je odbio nositi masku, ispričao je neimenovani izvor za Page Six.

SKOKNUO JE PO RUČAK, PA USPUT ZAVODIO LIJEPU BRINETU: Paparazzi uhvatili Brucea Willisa (65) ‘na djelu’

Kazao je kako su se ljudi unutar trgovine uznemirili što Willis nije nosio masku, unatoč tome što je oko vrata imao maramu koju je lako mogao navući preko usta. Fotografiran je na izlasku iz trgovine bez da je išta kupio.

Willis je veći dio pandemije proveo u karanteni s bivšom suprugom Demi Moore i njihovom djecom, Scoutom, Rumerom i Tallulahom, u obiteljskom domu u Idahu.

Profimedia

Ipak su se okupili pod istim krovom

Prošle su godine po kuloarima su krenule glasine kako je Willisov brak s Emmom Heming bio u krizi, s obzirom da je ona za to vrijeme ostala u Los Angelesu s njihovom djecom, Mabel i Evelyn. No, Scout je ih je vrlo brzo opovrgla.

Pojasnila je kako je jedna od njenih polusestara nagazila na špricu s iglom u jednom parku pa je morala čekati rezultate testiranja.

“Moja je maćeha morala je biti u Los Angelesu i čekati nalaze kako bi je odvela liječniku. Dakle, moj otac je došao kod nas, a onda je počela karantena, pa je moja maćeha morala ostati u Los Angelesu s mojim malim sestrama”, kazala je Scout.

DEMI OPTUŽILA ASHTONA DA JU JE VARAO, A ON SE KONAČNO OGLASIO TE REKAO ŠTO MISLI: Uzvratio joj je brutalnim komentarom

Na koncu, dvije obitelji okupile su se pod jednim krovom.

Profimedia

Original Article