AKTUELNO

Domaći

ČAROBNO! Nikolinu Kovač sačekalo prijatno iznenađenje kada je sa ćerkom stigla u porodični dom! Ostaćete bez daha! (FOTO)

Izvor: Pink.rs, Foto: Pink.rs/O. Bogdanović ||

Nikolina je danas napustila porodilište.

Sedam dana nakon porođaja, ovog utorka, pevačica Nikolina Kovač napustila je porodilište. Njen suprug pevač Saša Kapor i ona postali su roditelji devojčice kojoj su dali ime Nikoleta.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Kada su ponosna mama i ćerka stigle u porodični dom, sačekalo ih je i više nego prijatno iznenađenje. Naime, one su tamo zatekle velikog belog plišanog medveda, korpu sa plišanim psom, kao i personalizovani stalak za ofingere koji će roditelji moći da koriste kako bi stavljali stvari svoju naslednicu.

pročitajte još

SAŠA KAPOR IZVEO ŽENU I ĆERKU IZ PORODILIŠTA! Nikolina Kovač van sebe od sreće: Univerzum je uslišio naše želje! A evo na koga liči mala NIKOLETA (VID

Ono što je sve posebno oduševilo jeste što je na ovom drvenom stalku upisano ime "Nikoleta". Pevačica je svoju radost podelila i sa pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

Foto: Instagram.com/nikolina.kovac

Podsetimo, čim je izašla iz porodilišta, ponosna mama govorila je za portal Pink.rs i tom prilikom nije skrivala sreću jer je posle sina postala i majka devojčice.

pročitajte još

NIKOLINA KOVAČ SE OGLASILA ZA PINK.RS NAKON POROĐAJA! Pevačica otkrila kako se oseća, nakon što je na svet donela ćerku Nikoletu: Hvala BOGU na ovakvo

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Osećaj je božanstven! Predivan osećaj, jedna totalno druga energija! Ne možete reći:"Ovo mi je draže", nego jednostavno drugačija energija! Preposeban osećaj, baš sam presrećna! Malo sam zbunjena, prvi put izlazim u svet uopšte, imam tremu, ali želeli smo, prošle godine smo poželeli da dobijemo devojčicu i hvala univerzumu što je uslišio naše želje – istakla je Nikolina.

Autor: S.K.

Domaći

GLUMAC DOŠAO PO SUPRUGU I ĆERKU: Tamara Dragičević napustila PORODILIŠTE! (FOTO)

Domaći

IZAŠLA IZ PORODILIŠTA! Daria pokazala svoja dva CRNOGORCA! (FOTO)

Zadruga

DŽUKELO SMRDLJIVA! Tomović URLAO na Orozovića kada je shvatio da njegova grupa VARA! (VIDEO)

Domaći

ON ULAZI U ZADRUGU 2, a ostaćete bez daha kada vidite kako izgleda njegova devojka! (FOTO)

Showbiz

Muzička pop diva danas slavi jubilarni rođendan! Ostaćete bez reči kad čujete koliko je godina napunila Tina Tarner! Svi u neverici! (FOTO)

Domaći

PUŠILA SE OD BESA! Dalila ponovo izjavila nešto što je Davida RAZBESNELO, zbog ovog dokaza Dragojevićki će PASTI MRAK NA OČI! (FOTO)

'Original Article