Ceca će sa 47 godina postati baka, a šokiraćete se kad čujete sa koliko su godina ove javne ličnosti dobile prvo unuče! (FOTO)

showbiz

Ceca će sa 47 godina postati baka, a šokiraćete se kad čujete sa koliko su godina ove javne ličnosti dobile prvo unuče! (FOTO)

Poznate bake plene svojim izgledom!

  • Izvor: Pink.rs; Foto: Pink.rs, E-Stock, Printscreen Instagram/stoja_institucija

Juče je u domaćim medijima odjeknula vest da će balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović postati baka, budući da je verenica njenog sina Veljka, Bogdana Rodić u blagoslovenom stanju. Naime, Ceca će se sa 47 godina ostvariti u ulozi bake, a za ove dame sa javne scene s pravom se može reći da su na vreme razmišljale o svojim potomcima.

Autor: E-Stock/Strahinja Kostić

S obzirom na to da su veoma mlade postale mame, one sada uživaju u ulogama baka. Iako za većinu njih ne biste ni pretpostavili da mogu imati unuke, jer svojim izvajanim telima to nikako ne potvrđuju, činjenica je da su već duže vreme baš u toj ulozi.
Mladolike, zategnute i u top formi, ove poznate dame ostavljaju utisak da su u jeku mladosti, i iz tog razloga važe za najprivlačnije bake naše javne scene!

Pevačica Slađa Delibašić koja se proslavila u popularnoj grupi “Đogani” ostvarila se u ulozi bake u 45. godini. Njena ćerka Silvija je obradovala sa rođenjem male Tije, zbog čega je Slađa presrećna. Kako pevačica vodi računa o svom izgledu, redovno trenira i hvali se provokativnim fotografijama na Instagramu, lako je zaboraviti da se već ostvarila u ulozi bake.

Autor: Pink.rs

Baka je vrlo rano postala i pevačica narodne muzike Ana Bekuta. Kada joj se rodio unuk Branko, popularna folkerka je imala samo 39 godina, a kasnije je dobila i unuku Sonju. Ona sada izgleda bolje nego ikada, a unuci su joj već veliki. Verovali vi ili ne…

Autor: e-stock agency

Pevačica Stojanka Novaković Stoja verovatno je i najmlađa baka na estradi. Sa svega 33 godine ona je dobila prvo unuče, i za nju se slobodno može reći da je pravi primer lepe i dobrodržeće bake. Rasna, negovana i zanosna, Stoja je žena koja se i te kako odupire godinama.

Autor: Instagram

Zlata Petrović je po mišljenju mnogih – savršena žena. Sitna, izvajanih oblina i koketna, ona je bila, jeste i ostaće san mnogih muškaraca. Za nju je baš teško poverovati da je u međuvremenu postala i baka, jer se ova dama toliko dobro drži, da je to zaista iznenađujuće. Njen sin Miki dobio je ćerku Vasilisu kada je ona imala 44 godine, a tri godine kasnije stigla je i unuka Vasilija.

Autor: E-Stock/Kobra

Autor: Pink.rs

Original Article