AKTUELNO

Domaći

CECA ZAVIJENA U CRNO! 20 godina je prošlo otkako su joj UBILI ARKANA! Trudila se danas da ostane jaka, a sva tuga, bol i patnja stala je u OVU FOTOGRAFIJU

Izvor: Pink.rs, Foto: E-Stock/Miloš Rafailović ||

Danas se navršilo tačno dvadeset godina od ubistva Željka Ražnatovića Arkana, glavnog komandanta Srpske dobrovoljačke garde, kojeg su 2000. usmrtili u beogradskom hotelu "Interkontinental".

Kao i svake godine, i ovog 15. januara na groblje je izašla njegova udovica Svetlana Ceca Ražnatović sa ćerkom Anastasijom i sinom Veljkom, kako bi sa ostalim članovima porodice i prijateljima održali 20. pomen pokojnom Arkanu, čiju smrt nikada neće prežaliti.

Foto: Pink.rs, E-Stock/N. Vujčić, Đenka

pročitajte još

SKUP PROTEKAO BEZ VELJKOVE ŽENE Bogdana nije došla na Arkanov pomen, svi pričaju da je ovo JEDAN OD RAZLOGA (FOTO)

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Ceca je na groblje izašla nešto malo pre 11 sati, od glave do pete zavijena u crno – na sebi je imala crne cipele, kaput, rukavice i šešir, a glavu je uvila u crnu maramu. Takođe, oči pune suza krila je iza crnih sunčanih naočara.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Iako se trudila da bude jaka i ne pokaže emocije, na njenom licu svi okupljeni jasno su videli tugu, bol i patnju zbog stravične tragedije koja ju je zadesila na današnji dan, pre tačno 20 godina, kada je sama s dvoje dece ostala bez voljenog muža… Iako o tome kakve joj se scene vrzmaju po glavi i kakva osećanja u njoj budi potresan prizor 20 godina kasnije na mestu gde počiva Arkan nije bilo reči, njen izraz lica i uzdasi rekli su sve.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Pomenu su, osim Cece, Anastasije i Veljka, prisustvovali i Sofija Ražnatović, Arkanova vanbračna ćerka, Lidija i Predrag Ocokoljić, kum Dragiša Binić

pročitajte još

"PILE MOJE, PAČE MOJE MALO…" DA SE NAJEŽIŠ: Anastasija posle pomena Arkanu objavila fotografiju koja će vam pokidati dušu… TUGA! (FOTO)

pročitajte još

POSLEDNJA ARKANOVA FOTOGRAFIJA! Minut nakon što je nastala, dogodilo se TROSTRUKO UBISTVO U INTERKONTINENTALU! (FOTO)

Autor: D. T.

Domaći

20 GODINA OD UBISTVA ARKANA Muk i tuga na pomenu ubijenom Ražnatoviću: Ceca s decom izašla na groblje sva u crnom, svi uglas očitali OČE NAŠ (VIDEO)

Hronika

ARKANOV UBICA DOLAZI U SRBIJU: Gavrić je upucao Ražnatovića usred Beograda i pobegao u Južnu Afriku! Evo zašto bi sada mogao da se vrati

Društvo

Arkanov grob svi dobro znate, A OVO JE PRVA FOTOGRAFIJA SPOMENIKA ČOVEKA KOJI JE UBIJEN SA NJIM 2000. GODINE!

Domaći

19 GODINA OD KRVAVOG UBISTVA: Objavljena nikad viđena Arkanova fotografija, a on mu je poručio OVO!

Domaći

DIRLJIVOM PESMOM SE OBRATIO OCU! Veljko: Nadam se da me PAZIŠ NA VISINI!

Domaći

17 TUŽNIH GODINA BEZ OCA: Ovako su Anastasija i Veljko odali počast Arkanu! (VIDEO)

'Original Article