AKTUELNO

Domaći

Cecina snajka Bogdana u javnosti posle dužeg vremena! Zablistala u glamuroznoj haljini na svadbenom slavlju kod sestre Bojane i zeta Šijana! (FOTO)

Izvor: Pink.rs, Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić ||

Blista!

Sestre Bojane Rodić, koja se danas udaje za Mirka Šijana, specijalno su se sredile za ovaj poseban dan. Bogdana i Nataša Rodić sve vreme bile su uz sestru Bojanu, a mnogi su komentarisali njihove raskošne toalete.

Bogdana je izabrala srebrnu kombinaciju sa krstalima do poda, dok je Nataša zablistala u crnom i naglasila dekolte.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Podsetimo, Mirkove sestre Jelena Vučković i Zorana Šijan nisu se pojavile u Titelu jer je, kako nam je rekla pevačica Goca Božinovska, on zahtevao da samo muškarci idu po mladu.

Foto: Pink.rs/K. Rogojević

Mirko Šijan i Bojana Rodić danas će izgovoriti sudbonosno ''da'' u poznatom restoranu u Surčinu.

Foto: Pink.rs/K. Rogojević

Autor: M.K.

Domaći

VRELA BOGDANA RAŽNATOVIĆ! Skinula se Cecina snajka, pa pokazala izvajano telo u KUPAĆEM! GORE društvene mreže! (FOTO)

Domaći

SVE SE PROMENILO OTKAKO JE IZAŠAO IZ ZATVORA! Rasta priznao SA ČIM SE BORI, a evo šta kaže o novoj devojci i Ani Nikolić!

Domaći

ĆERKA MIRE ŠKORIĆ ZABLISTALA U GLAMUROZNOJ VENČANICI! Odmah se bacila ocu Vasi u ZAGRLJAJ, pogledajte kako IZGLEDA! (FOTO)

Domaći

PRED POSLEDNJE SUOČAVANJE SA BIVŠIMA! Dalila Dragojević zablistala pred susret sa Dejanom i Carem – stigla u MINI HALJINI, golog ramena! (FOTO)

Domaći

SVE DELE NA POLA! SVADBA BOJANE I ŠIJANA KOŠTA 50.000 EVRA, a evo ko to finansira! Ovo su svi detalji GALA slavlja!

Domaći

SVI DETALJI UŽIVO SA SVADBE ŠIJANA I BOJANE U ''PREMIJERA – VIKEND SPECIJALU''! Ne propustite ni uključenje iz stana jedne od najintrigantnijih ličnos

Original Article