Glumica Ljiljana Jakšić poznatija kao Salveta, postala je majka u 52. godini, a sada je otkrila da već sedam meseci nije radila.

Printscreen You Tube

Sedam meseci ne radim i naravno da je korona uticala. Neverovatna mi je priča, kao da sam u zoni sumraka iz koje nikako da se probudim. Došla sam večeras u Skadarliju da obiđem restorane. Još uvek su svi jako stegnuti, ali je bliže tu nada da će se ovo sve završiti. Jako svi veruju da ćemo uskoro početi normalno da živimo i srce mi zaigra kada čujem ovu muziku. Draga mi je ova kaldrma, nikada se nisam saplela. Nekada se devojke namerno sapletu da bi ih poneo momak – rekla je Ljiljana u emisiji "Premijera – Vikend sprecijal" i dodala:

PRELEPA JE! Glumca NENADA OKANOVIĆA svi vole jer je POSEBAN, a evo kako izgleda njegova SUPRUGA!

Nisam upućivala apele, bilo je uplaćemo nekih 90 hiljada za prva tri meseca, a onda smo postali socijalni slučajevi, sticajem okolnosti. To ti je kad ti život da limun, a napraviš limunadu. Desilo mi se da je advokatska kancelarija napravila donaciju za igranje moje predstave o Skadarliji za čitavu narednu godinu i ja ću u kući Đure Jakšića igrati – priča glumica.

Ljiljana je pre 6 i po godina postala majka devojčice Darije, a sada je njena ćerka krenula u prvi razred, što je za glumicu jedna od najlepših stvari u životu.

Printscreen You Tube

Ona je sada pošla u školu. Ona je bila uzbuđena, ja sam bila uzbuđena. To je jedan od meni najsvečanijih momenata u životu. Prvi je kada su mi je doneli u porodilištu. Ja sam se jako radovala kada su rekli da kreću u klupe, ide svakodnevno u školu – rekla je Ljiljana u pomenutoj emisiji.

Pratite nas na društvenim mrežama
PROČITAJTE JOŠ

Original Article