Umjesto da se bavite beskućnicima, drogerašima i drugim važnim problemima, trošite novac poreznih posla baveći se ovim majmunskim poslima. Koja apsurdnost, poručio je Chris Brown (28) vlastima preko svog odvjetnika. Pjevača trenutačno istražuje kalifornijski ured za ribe i divlje životinje jer nije imao dozvolu za držanje bebe egzotične vrste majmuna, kapucina kojeg je nazvao Fiji.

– Mogao bi dobiti šest mjeseci zatvora jer nije poštovao zakon. Vlasti su saznale da nikad nije imao dozvolu i pretražile njegov dom u Los Angelesu. Brown je izbjegao premetačinu svoje vile jer je predao majmuna – rekao je zaposlenik Ureda. No pjevač se oglasio na društvenoj mreži oko cijele situacije te pokazao da je obojio zid, napisao na njega sve što je pisalo na nalogu za pretragu njegova doma i nacrtao stripovskog junaka Batmana.

– Spisi na zidu. Moj prvi nalog za premetačinu – istaknuo je Brown.

Instagram

Instagram

KOBNA NOĆ Brown: Rihanna mi je pljuvala krv u lice i to me razbjesnilo

Pjevač se sam ‘razotkrio’ kada je prošlog mjeseca objavio na društvenoj video u kojem se njegova kćer Royalty (3), koju ima iz veze s manekenkom Niom Amey (34), igra s egzotičnim ljubimcem. Djevojčica ga je držala zamotanog u deki, a Brown se smijao i ispitivao ju je li to njezino dijete što je ona potvrdila. Time je izazvao bijes mnogih fanova.

– Bolestan si. Majmuni nisu ljubimci. Nauči svoju kćer da treba poštovati životinjska prava. Kapucin je najugroženija majmunska vrsta – rekli su pjevaču ljuti obožavatelji. Istaknuli su da se okrutno ponaša i neka zamisli situaciju da njemu otmu dijete te bude nekome ljubimac.

Original Article