Emisija će se emitirati jer ostatak redakcije radi od kuće, a Ivana se nada da će njene kolege biti dobro

Urednica i voditeljica emisije “Provjereno” Ivana Paradžiković obavijestila je gledatelje preko Facebooka kako je cijela njena redakcija završila u samoizolaciji jer su dvoje kolega, Ana Malbaša i Domagoj Grbeš, pozitivni na koronavirus.

Unatoč tome, istaknula je, emisija će se emitirati jer ostatak redakcije radi od kuće, a nada se da će njene kolege biti dobro.

“Dobra večer, ja sam Ivana Paradžiković, a vi gledate Provjereno. Već 13 godina svakoga četvrtka ulazim u vaše domove, red bi bio da i ja vas pozovem u goste. Pa, dobrodošli u moj dom. Iz njega vam se javljam jer je cijela redakcija završila u samoizolaciji.

Uspjeli su odraditi svoj posao

Kolegica Ana Malbaša i naš producent Domagoj Grbeš pozitivni su na COVID19, pa smo svi – odgovorni kakvi jesmo – ostali doma. Njih dvoje će, nadamo se biti dobro. A mi smo doskočili situaciji u kojoj smo se našli i uspjeli odraditi svoj posao…”, napisala je.

Gledatelji su cijeloj ekipi poželjeli brz oporavak, no javio se i jedan nezadovoljni fan.

“Pa i moj kolega je bio pozitivan… Međutim, niti ja, niti ostale kolege nismo bili u izolaciji. Znate, mi smo morali raditi. Proizvodnja ne smije da trpi”, napisao je.

“Ako niste shvatili, i mi smo morali raditi! I vjerujte, nije bilo lako. Ubili smo se od posla i stresa. Ali drago nam je jer se to na emisiji nije primijetilo. To se zove profesionalnost”, odgovorila mu je Ivana.

Original Article