Bruno Šimleša (38) gostovao je u emisiji ‘Nedjeljom u dva’ kod Aleksandra Stankovića. Voditelj ga je u jednom trenutku zamolio da prokomentira ‘estradni rat’ kojeg je ovog ljeta vodio s Lidijom Bačić (32).

– To je bila potpuno bizarna situacija, nikad se nisam našao u nečem sličnom – rekao je Šimleša pa utvrdio: ‘Kolumna je izazvala interes, a ja sam napisao sljedeće: Mislim da svatko smije svoje tijelo koristiti kako želi i imidž graditi kako želi, ali više cijenim žene koje pažnju privlače mozgom, a ne samo svojim tijelom iz 659 tisuća kuteva’.

Foto: Robert Anic/PIXSEL

Osim toga, dodao je kako ga ne zanimaju fotografije polugolih žena.

– Nemojte me muljati – rekao je Stanković, a Šimleša mu je na to odgovorio: ‘Nemojte suditi po sebi’.

Aleksandar Stanković nakon toga je rekao da gleda druge žene, ali gleda i svoju suprugu. Sociolog mu je zaželio sreću pa nastavio:

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

– Bio sam u Francuskoj i trebao sam pisati kolumnu. Svaki portal koji sam otvorio imao je naslov nećete vjerovati što je opet pokazala, zapalila internet. Kliknuo sam na to prvi put da vidim komentare – kazao je Šimleša i dodao kako su komentari bili različiti.

Šimleša se požalio da djevojčice s kojima njegova kći ide u školu u trećem razredu raspravljaju koja je najseksi pjevačica.

Foto: RTL

– Nemam ništa protiv lijepih žena, ali mislim da bi društvo bilo bolje da je od deset članaka sedam o tome što su napravile, a ne o tome kako izgledaju – zaključio je i dodao da bi ponovio kolumnu, ali da bi iz nje izbacio dvije riječi: ‘Lidija’ i ‘Bačić’.

Original Article