Komentari se uglavnom svode na jedan zajednički nazivnik – lijepa Riječanka izgleda kao druga osoba!

Prošle godine je zbog svoga ležernog stajlinga mlada Mia Negovetić bila na meti modnih kritičara, koji su joj ponajviše zamjerili što dioptrijske naočale nije zamijenila kontaktnim lećama. U kožnatim tregericama i tenisicama talentirana je pjevačica izgledala kao curičak, što je sa svojih 17 godina svakako i bila.

Mia Negovetić na Dori 2020.Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

Ove godine priča je potpuno drugačija. Je li naučila na prošlogodišnjim “pogreškama” ili je jednostavno s dolaskom punoljetnosti odrasla, tko će ga znati?! Bilo kako bilo, Mia je danas zabljesnula na crvenom tepihu u Opatiji, a komentari se uglavnom svode na jedan zajednički nazivnik – lijepa Riječanka izgleda kao druga osoba!

NINA KRALJIĆ APSOLUTNA FAVORITKINJA NA DORI: Sandiju i Vucinoj kćeri predviđaju debakl, a na drugom mjestu – tijesno

Mia Negovetić na Dori 2021.Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Raskošna kreacija s otvorenim dekolteom

U romantičnoj i pomalo ekstravagantnoj haljini nježne nijanse pudera Mia je spustila vilice svim prisutnima, a njezin je stajling naišao na veliki broj pohvala na društvenim mrežama. Modnim kritičarima svakako će srce biti na mjestu jer ove godine pjevačica ne nosi naočale.

Mia Negovetić na Dori 2021.Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

MIA NEGOVETIĆ POKAZALA KAKO ĆE IZGLEDATI NA DORI: Jeste li spremni za ovu transformaciju?

Oštrom oku dežurnih promatrača nije promakla ni tetovaža koju je Negovetić dala napraviti s lijeve strane rebara, a koja je vidljiva zahvaljujući prozirnomu središnjem dijelu haljine. Raskošnu kreaciju s hrpom tila Mia je uparila sa šarenim štiklama u pastelnim bojama. Kosu je odmaknula s lica, a oči istaknula šminkom.

Mia ima tetovažu na lijevoj strani rebaraFoto: Nel Pavletic/PIXSELL

Inače, 18-godišnja pjevačica jedna je od favoritkinja na kladionicama za pobjedu na ovogodišnjoj Dori te drugo mjesto dijeli s kolegicom Albinom. Dvije mlade pjevačice našle su se odmah iza Nine Kraljić, koja već danima ne silazi s prvoga mjesta.

Original Article