AKTUELNO

Domaći

ČUVENA SALVETA RODILA JE ĆERKU U ŠESTOJ DECENIJI Šest godina kasnije s osmehom priznaje: Kao da mi je bilo 25! Podmladila sam se i DOBILA SNAGU!

Izvor: Pink.rs, Foto: TVPink Printscreen, Privatna arhiva ||

Poznata glumica ostvarila je sebi najveću životnu želju u 52. godini.

Prema istraživanju "Nacionalnog dnevnika", u Srbiji je sve više žena koje se odlučuju da po prvi put rode i posle 45 godine. Jedna od onih koja je u šestoj deceniji iznela trudnoću i na svet donela devojčicu koja joj je već šest godina centar sveta jeste i naša poznata glumica Ljiljana Jakšić, koja se proslavila ulogom čuvene Salvete u humorističkom serijalu "Kursadžije".

Foto: Privatna arhiva

Ljiljana, koja se porodila u 52. godini, u "Nacionalnom dnevniku" TV Pink istakla je da ju je trudnoća podmladila, kao i da joj je Darijino rođenje u potpunosti promenilo život.

– To i podmlađuje i daje takvu snagu i energiju da se prosto osećam fantastično. Ja sam se tada osećala kao da mi je 25, ja sam u šali permutovala brojeve… Ali i dalje se ne osećam mnogo starijom od tih 25 – kroz osmeh priča Ljiljana i dodaje:

Foto: TVPink Printscreen

– Ako biologija to potvrdi, ondosno lekari su potvrdili da je moguće da mi se to desi, prema tome ja sam to iznela tako lako… A desilo se to čudo od te divne male devojčice Darije.

Glumica je, inače, nedavno proslavila šesti rođendan svojoj jedinici Dariji. Tim povodom u emotivnoj ispovesti za Pink.rs otvorila je dušu i prisetila se najvažnijeg dana u svom životu. Pročitajte u nastavku:

pročitajte još

SLAVIMO DO KRAJA ŽIVOTA: Čuvena Salveta je postala majka u 52. godini, njena ćerka danas slavi šesti rođendan, a tokom emotivne ispovesti za Pink.rs N

Autor: D.T.

Domaći

MAMA I MARKO SU ME KUPALI I HRANILI: Luna je prošla kroz velike muke nakon ugradnje silikona, a sada je otkrila sve detalje! NIJE JOJ BILO LAKO! (FOTO

Showbiz

S*KSI I U ŠESTOJ DECENIJI: Zanemećete od TOPLES FOTOGRAFIJA Hale Beri usred Sahare!

Domaći

POKAZALA TRBUŠNJAKE U ŠESTOJ DECENIJI! Glumica izgleda kao tinejdžerka! (FOTO)

Domaći

Oliver Dragojević primio prvu turu hemoterapije, pa priznao: SVE JE JOŠ JAKO NEIZVESNO!

Društvo

Marko Đurić izrazio saučešće porodici Jelene Žigon: Pamtićemo je po njenoj nesebičnoj borbi za Kosovo i Metohiju

Domaći

TATA ME JE NAUČIO DA SLAVIM ŽIVOT: Otac Ivane Žigon je bio u logoru, ona je pobedila rak, a onda se desilo čudo! (FOTO)

'Original Article